Ντέμη, μπερδεύτηκες λίγο...

Ντέμη, μπερδεύτηκες λίγο...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο λόγια μόνο για το μπάσκετ και το ματς με την Κύμη, αφού δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω. Ευτυχώς, ήρθαν σήμερα και η κακή εμφάνιση και η σούπερ αστοχία για την ομάδα. Το «καμπανάκι» ενόψει του πρώτου νοκ-άουτ ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ χτύπησε την κατάλληλη στιγμή και χωρίς να στοιχίσει, οπότε τώρα θα είναι αδικαιολόγητος όποιος δεν το άκουσε…

Αύριο το μεσημέρι, στο παιχνίδι με την Βέροια, είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει από πλευράς ΑΕΚ, μια αγωνιστική συνέπεια και συνέχεια της εμφάνισης κόντρα στον Λεβαδειακό. Δεν εννοώ να βάλει πάλι η ομάδα έξι γκολ. Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει συχνά, ούτε και με ενδιαφέρει, να σας πω την αλήθεια.

Στο πάθος και στη διάθεση όλων όσοι παίξουν, αναφέρομαι. Η νίκη είναι πάντα το πρώτο και μακράν το πιο βασικό ζητούμενο. Αλλά, έχει σημασία και το να συνεχίσει να «ζεσταίνει» τον κόσμο της η ΑΕΚ. Να νικά, να παίζει καλά και να αρχίσει να «γεμίζει» από τώρα, το ΟΑΚΑ, για το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ στις 19 Φλεβάρη.

Το κλίμα και η ψυχολογία έχουν αρχίσει να αλλάζουν, νομίζω ότι έστω και μια μικρή γεύση θα την πάρουμε αύριο στο γήπεδο, με μια βελτιωμένη προσέλευση από πλευράς κόσμου, αλλά το ζήτημα είναι στο μεγάλο ματς με τους «απέναντι», να πάει η ομάδα χωρίς το παραμικρό πισωγύρισμα. Κι εκεί, υγεία να έχουμε κι εμείς, να έχουν και όλοι οι παίκτες, θα δούμε αν υπάρχει και πόση είναι η πραγματική διαφορά…

Επιτρέψτε μου να σταθώ και σε κάτι ακόμα, που δεν θα στεκόμουν καθόλου, αν δεν υπήρχε το σημερινό στάτους του Ντέμη. Εντάξει, χθες είπε αυτό που είπε στη ραδιοφωνική του εκπομπή, μπέρδεψε λίγο τον κόσμο, που του την… έπεσε υπερβολικά, όπως κάνει πάντα και με τους πάντες, αλλά σήμερα μπερδεύτηκε και ο ίδιος. Είμαι βέβαιος πως το έκανε επειδή πραγματικά μπερδεύτηκε, αλλά οφείλω να απαντήσω γιατί αναφέρθηκε και στο σημερινό πρωτοσέλιδο «χτύπημα» της «ΩΡΑΣ».

Πρώτα απ’ όλα, είναι πασιφανές ότι το ερώτημα στο πρωτοσέλιδο «Ντέμη, εσύ θα έκανες ένσταση;», είναι ρητορικό και δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το αντίθετο αφού χαρακτηρίζουμε ως «ντεφορμέ» τη ραδιοφωνική του ατάκα, αφού και για εμάς ήταν, είναι και θα είναι για πάντα δεδομένο ότι δεν θα έπραττε κάτι ανάλογο με αυτό που έκανε ο ΟΣΦΠ, μένοντας στην ιστορία ως «χάρτινος πρωταθλητής».

Αλλά, ακόμα κι αν θεωρήσουμε πως δεν κατέστη ξεκάθαρο ότι το ερώτημα μας ήταν ρητορικό, ο Τάσος ο Τσατάλης στην τελευταία σελίδα, όχι απλά το ξεκαθάρισε, αλλά επισήμανε κιόλας πως αυτό που είπε ο Ντέμης, παρεξηγήθηκε και δεν γίνεται να το εννοούσε. Μάλιστα, επειδή είχα ρεπό χθες Παρασκευή, ο Τάσος με πήρε τηλέφωνο και το συζητήσαμε και συμφωνήσαμε αμέσως ότι άλλο είπε και άλλο εννοούσε ο Νικολαϊδης. Και μάλιστα, είπαμε χαρακτηριστικά στο τηλέφωνο, ότι πάνω στη ροή του λόγου, ο καθένας μπορεί να πει μια βλακεία, να μην το εννοεί και να παρεξηγηθεί.

Εκεί που τα μπέρδεψε τελείως, ωστόσο, ο Ντέμης είναι στην εξής αναφορά που έκανε σήμερα με το στάτους του στο facebook. «Με ρωτούν μέσα από πρωτοσέλιδα, αν θα έκανα κι εγώ το ίδιο. Οι ίδιοι που με κατηγορούσαν γιατί δεν έκανα ένσταση την ίδια χρονιά στο παιχνίδι με τον Αστέρα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αν και δεν ήμουν στη διεύθυνση σύνταξης της «ΩΡΑΣ» εκείνη την περίοδο, οπότε δεν θα είχα και λόγο να απολογηθώ για κάτι που δεν με αφορά προσωπικά, εντούτοις οφείλω να επισημάνω για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας ότι δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αυτό που αναφέρει στο στάτους του, ο Ντέμης.

Ανατρέξαμε στα αρχεία της εποχής, είδαμε όλα τα πρωτοσέλιδα μας, θυμόμαστε πάρα πολύ καλά τις απόψεις μας. Ουδέποτε κατηγορήσαμε τότε, αλλά ούτε και μετέπειτα, τη διοίκηση Νικολαϊδη και τον ίδιο προσωπικά, για το ότι δεν έκανε ένσταση η ΑΕΚ για το ματς με τον Αστέρα. Πρώτα απ’ όλα, δεν θα στέκαμε καλά στα μυαλά μας αν κάναμε κάτι τέτοιο σε μια εποχή που κράζαμε τον ΟΣΦΠ που το έκανε!

Δεύτερον, δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό για πρακτικούς λόγους, αφού πολύ απλά δεν γνωρίζαμε το θέμα, κάτι που έγινε ευρέως γνωστό όταν το αποκάλυψε αρκετό καιρό μετά, ο Νίκος Κούλης. Τρίτον, μια απλή αναζήτηση στο google, αρκεί για να διαπιστώσει ο Ντέμης, όπως και ο καθένας, ότι άλλη εφημερίδα είχε γράψει τότε ότι «η ΑΕΚ θα μπορούσε να κάνει ένσταση και να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα τον ΟΣΦΠ». Τέταρτον, το τότε δικό μας ρεπορτάζ (μετά την αποκάλυψη Κούλη) είχε καταλήξει στο ότι το όλο θέμα για τη συμμετοχή του Φυτανίδη στο ματς δεν είχε ούτως ή άλλως ιδιαίτερη βάση και δεν ήταν όπως παρουσιαζόταν.

Δεν μου αρέσει, ομολογώ, που μπαίνω στη διαδικασία της απάντησης, αλλά απεχθάνομαι την αδικία και ο Ντέμης που έχει αποδείξει ότι την απεχθάνεται κι αυτός, είμαι βέβαιος ότι θα καταλάβει ότι μάς αδίκησε με τη σημερινή του αναφορά. Αν θέλει, ας το διορθώσει. Αν δεν θέλει, δεν τρέχει τίποτα, σημασία έχει ότι θα το έχει καταλάβει.

Βασικά, εμένα μου φάνηκε… κουφό που το έκανε, γιατί ήταν εμφανής η διάθεση της σημερινής «ΩΡΑΣ» να «χαμηλώσει» ένα θέμα, για το οποίο έγινε μεγάλος χαμός στο διαδίκτυο την Παρασκευή και του την… έπεσε υπερβολικά τόσος κόσμος. Δηλαδή, τι άλλο να γράψουμε, από το ότι παρεξηγήθηκε αυτό που είπε και ότι αποκλείεται να το εννοούσε;

Κι εν πάση περιπτώσει, για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία, έναν άνθρωπο που είπε «όχι» στα πολύ περισσότερα λεφτά του Κόκκαλη, που έκανε τα πάντα για να παίξει στην ΑΕΚ (και όπως και ο ίδιος γνωρίζει καλά, είχε κάνει τα πάντα και είχε συμβάλλει και η «ΩΡΑ» τότε) και που έγινε «πρότυπο αντίστασης» για όλους τους ΑΕΚτζήδες στα πρώτα χρόνια της «Παράγκας» όταν τον… έβλεπε ο Ελευθερόπουλος και έτρεμε, δεν θα μπορούσε να τον κατηγορήσει κανένας νοήμων άνθρωπος, ειδικά αν έχει περάσει την ηλικία των 35 ετών, ότι εννοούσε πως καλά έκανε ο ΟΣΦΠ και κατέθεσε τότε ένσταση.

Όπως και να το κάνουμε, άθελά του, το είπε κάπως μπερδεμένα χθες στον ραδιοφωνικό αέρα, εμείς θεωρήσαμε ότι δεν μπορεί να το εννοούσε και ότι παρεξηγήθηκε και τέλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X