Μωραϊτης, ο νέος μεγάλος ηγέτης της Βασίλισσας! (VIDEO)

Μωραϊτης, ο νέος μεγάλος ηγέτης της Βασίλισσας! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Για τον Δημήτρη Μωραϊτη η 3η Φεβρουαρίου είναι πάντα μια ιδιαίτερη μέρα. Αυτό γιατί ο Έλληνας γκαρντ έχει τα γενέθλιά του. Φέτος, μάλιστα, ενηλικιώνεται, καθώς κλείνει το 18ο έτος της ηλικίας του. Έχοντας, παράλληλα, όλο το μέλλον μπροστά του για να χαράξει τη δική του πορεία στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο «μεγάλος μικρός» της Βασίλισσας βρίσκεται στον δεύτερο χρόνο του στην ομάδα και ήδη έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε πολλούς τομείς. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, άλλωστε, άπαντες στην Ένωση «δούλεψαν» μαζί του, ώστε να είναι έτοιμος την κατάλληλη στιγμή και να πάρει συμμετοχές τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη. Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2015-16 κατάφερε να πετύχει τους πρώτους πόντους του με τα κιτρινόμαυρα, όμως η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη.

Στο φίνις της σεζόν και ειδικά στα Play off, ο νεαρός διεθνής άσος βρισκόταν σταθερά στην αποστολή της ΑΕΚ, ενώ πήρε και αρκετά λεπτά συμμετοχής στα παιχνίδια με τον Άρη, όπου η ομάδα πανηγύρισε την κατάκτηση της τρίτης θέσης της κατάταξης. Ήταν η αρχή για κάτι πολύ σπουδαίο, μιας και ο Μωραϊτης άφησε (και εξακολουθεί να αφήνει…) υποσχέσεις για μια πολύ «λαμπρή» καριέρα.

Όλα αυτά για έναν παίκτη που αποτελεί την… ναυαρχίδα των επενδύσεων του Μάκη Αγγελόπουλου. Είναι ο παίκτης γύρω από τον οποίο αναμένεται να «χτιστεί» η ΑΕΚ της επόμενης 10ετίας, καθώς στο πρόσωπό του, άπαντες στην ομάδα βλέπουν τον επόμενο ηγέτη του συνόλου. Εκείνος, όμως κλείνει τ’ αυτιά του στις… σειρήνες και προσπαθεί να μιλάει με τον τρόπο του και μέσα από τη δουλειά του εντός παρκέ. Η εικόνα στο παρκέ, άλλωστε, είναι ο καλύτερος καθρέφτης.

Ηγέτης της ομάδας των Εφήβων της ΑΕΚ, αλλά και εκ των ηγετών της ομάδας Νέων, μαζί με τους Διονύση Σκουλίδα-Γιώργο Τσαλμπούρη.

Τη φετινή σεζόν είχε αρκετές ατυχίες, με αποκορύφωμα την αμυγδαλίτιδα που υπέστη στην προπόνηση της Πέμπτης (02/02), η οποία τον κρατά εκτός δράσης για τις επόμενες 10 μέρες. Τίποτα, όμως δεν τον πτοεί και με τη δουλειά που κάνει καθημερινά έχει έναν στόχο: Να καθιερωθεί στο rotation της ΑΕΚ και να εξελιχθεί σε αυτό που περιμένουν όλοι από εκείνον, να γίνει ο επόμενος μεγάλος ηγέτης της ΑΕΚ. Αυτή είναι η μοίρα του, ειδικά από τη στιγμή που φορά τον αριθμό 21!

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X