«Ψάχνει» αντίδραση

«Ψάχνει» αντίδραση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ έχει δείξει πως ξέρει να διαχειρίζεται σωστά τόσο τις μεγάλες νίκες αλλά και τις ήττες. Η ΑΕΚ έχει θέσει φέτος γερές βάσεις και διαθέτει την εμπειρία αλλά και την ποιότητα για να διαχειριστεί και να αντιμετωπίσει σωστά τα αρνητικά αποτελέσματα. Οι τελευταίες τρεις ήττες μπορεί να άφησαν την ομάδα μακριά από την κορυφή αλλά τίποτα δεν έχει χαθεί. Το κλίμα στην ομάδα παραμένει πολύ καλό και οι παίκτες ψάχνουν στο παιχνίδι που ακολουθεί «αντίδραση» για να μπορέσουν να ξεκινήσουν ένα νέο νικηφόρο σερί.

Ο αγώνας με το Σεριφάτο την προσεχή Κυριακή αποτελεί μια καλή ευκαιρία για την «Ένωση» προκειμένου να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα αλλά κυρίως στις καλές εμφανίσεις. Η ομάδα αντέδρασε μετά την ήττα από τον Διομήδη, εμφανίστηκε καλύτερη απέναντι στον ΔΙΚΕΑ και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και αυτή την φορά να πάρει μια πειστική νίκη που θα τονώσει και την ψυχολογία αλλά και την αυτοπεποίθηση των παικτών. Η ΑΕΚ επέστρεψε στις προπονήσεις με τον προπονητή, Κώστα Τούτση να καταστρώνει πλέον τα πλάνα του για το επικείμενο ματς. Το ευχάριστο είναι πως έχουν μειωθεί σημαντικά τα αγωνιστικά προβλήματα. Ο Άντρεγιτς έχει μπει και πάλι σε φουλ ρυθμούς ενώ πολύ καλύτερα είναι και οι Συγγάρης και Γεωργιάδης. Αντίθετα αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Παναγιώτη Νικολαϊδη ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X