Κύβος ερρίφθη: ΚΕΔ εκτός ΕΠΟ!

Κύβος ερρίφθη: ΚΕΔ εκτός ΕΠΟ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το διακύβευμα για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν εξαρχής η διαιτησία. Στηρίχθηκαν μεγάλες ελπίδες στην αλλαγή της σύνθεσης της ΚΕΔ, η οποία συνάντησε και συναντά αντιδράσεις.

Η επιλογή δυο νέων ανθρώπων (Τριτσώνης – Κουκουλάκης) δημιούργησε την αίσθηση ότι κάτι αλλάζει, αλλά αγνοήθηκαν δυο βασικά στοιχεία:

-Το δίδυμο της ΚΕΔ έχει πρόσφατο διαιτητικό παρελθόν που το συνδέει με παρωχημένες καταστάσεις.
-Η δομή της διαιτησίας δεν μεταβάλλεται μόνο από την αλλαγή των προσώπων, αλλά κυρίως από τη θεσμική κατοχύρωση.

Η στήλη επέμενε ότι η ανεξαρτητοποίηση της διαιτησίας θα περνούσε από διαδικασίες εκλογικού χαρακτήρα. Η ΚΕΔ να αποτελείται από πρόσωπα που είναι αιρετοί και οι παράγοντες να πάψουν να ελέγχουν τη διαιτησία, όπως γίνεται τα τελευταία 20 χρόνια στην Ελλάδα.

Ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μίλησε ανοιχτά για την ανάγκη να πάψει ο εναγκαλισμός της διαιτησίας από τους παράγοντες. Εννοούσε ότι όσο η ΕΠΟ έχει το γενικό πρόσταγμα στη διαιτησία, τόσο θα έχουμε φαλτσοσφυρίγματα.

Είναι βέβαιο ότι έχει δίκιο. Δεν πρέπει να μείνει στα λόγια. Είναι υποχρεωμένος να νομοθετήσει σε συνεργασία με τις υπερεθνικές ποδοσφαιρικές Αρχές και να ανεξαρτητοποιήσει τη διαιτησία έναντι των ποδοσφαιρικών παραγόντων. Η ΚΕΔ εκτός ΕΠΟ είναι πλέον αδήριτη ανάγκη.

πηγή sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X