Έτοιμος στον επαναληπτικό του Champions League o Μιλόσεβιτς

Έτοιμος στον επαναληπτικό του Champions League o Μιλόσεβιτς
Photo Credits: INTIME

Τα προβλήματα τραυματισμών αντί να μειώνονται, αυξάνονται στην ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα, Μετά τους Βασιλειάδη και Μαυροειδή, που παραμένουν νοκ άουτ, ήρθε ένα ακόμα πρόβλημα να προστεθεί στη λίστα για τον Γιούρι Ζντοβτς. Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς υπέστη θλάση και για τις επόμενες 20 μέρες έμεινε εκτός δράσης, ώστε να κάνει αποθεραπεία και θα επανέλθει στο 100%. Όλα αυτά σε μια κρίσιμη καμπή της φετινής σεζόν, όπου τα κρίσιμα παιχνίδια διαδέχονται το ένα το άλλο.

Η εξέλιξη αυτή «αναγκάζει» τον Γιούρι Ζντοβτς να βρει λύσεις εκ των έσω για τα επόμενα παιχνίδια της Βασίλισσας. Ο «Μίνια», από την πλευρά του θα απουσιάσει από τα επόμενα παιχνίδια της Ένωσης, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με το Λαύριο, το ερχόμενο Σάββατο (28/01, 17:00). Μάλιστα, ο Βόσνιος φόργουορντ θα απουσιάσει και από το πρώτο παιχνίδι των Play off πρόκρισης της ΑΕΚ, στις 7-8 Φεβρουαρίου, με την επιστροφή του στη δράση να δρομολογείται για τα μέσα του μήνα.

Αυτό σημαίνει πως ο έμπειρος άσος θα είναι έτοιμος για τον επαναληπτικό των Play off, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, όντας απολύτως έτοιμος μετά τον τραυματισμό του.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X