"Βλέπει" Βινίσιους για αριστερά

"Βλέπει" Βινίσιους για αριστερά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Σέρχιο Αραούχο, η ΑΕΚ κλείνει με τον ιδανικότερο τρόπο το κενό στην επίθεση και βάζει σε σειρά, τις υπόλοιπες μεταγραφικές αναζητήσεις της. Με μία εξ αυτών, να αφορά τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, εκεί όπου επί της ουσίας υπάρχει… 1,5 λύση, όπως φάνηκε και χθες, με τη νέα θλάση που υπέστη ο Χουάν Ντίας.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μπορεί να υπολογίζει ουσιαστικά μόνο στον Ντίντακ και ο Ισπανός, δύσκολα θα μπορέσει να σηκώσει μόνος του το βάρος για το υπόλοιπο της σεζόν. Στην «Ένωση» λοιπόν ψάχνονται και για περιπτώσεις αριστερών μπακ και σύμφωνα με τις πληροφορίες του enwsi.gr, ένα όνομα που έχει τεθεί υπ’ όψιν των επικεφαλής της ομάδας, είναι του Βινίσιους Φρέιτας ή απλά Βινίσιους! Του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ που ανήκει στη Λάτσιο και τα τελευταία χρόνια έχει παραχωρηθεί δανεικός σε Πάντοβα, Περούτζια και Ζυρίχη. Ο Βινίσιους έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι και φέτος, δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής στον ιταλικό σύλλογο. Με την περίπτωσή του να μπορεί να προχωρήσει και την ΑΕΚ να έχει βρει το «παράθυρο», για να κάνει δικός της τον Βραζιλιάνο μπακ, που διακρίνεται για το… επιθετικό παιχνίδι του, εφόσον το αποφασίσει.

Ο 23χρονος μπακ είναι μια περίπτωση που «ακτινογραφούν» στην ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα, όχι όμως και η μοναδική. Με την «Ένωση» να εξετάζει και κάποιες ακόμα λύσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμη, για την περίπτωση που «κλειδώσει» η απόφαση για ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X