Γκρόνεκ: «Δυνατή ομάδα με καλό προπονητή η ΑΕΚ»

Γκρόνεκ: «Δυνατή ομάδα με καλό προπονητή η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την προσπάθεια της ΑΕΚ ο Άρτουρ Γκρόνεκ, ο οποίος συνεχάρη την Ένωση, αλλά και τον Γιούρι Ζντοβτς για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Αρχικά, ο προπονητής της πολωνικής ομάδας δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ πρώτα από όλα και στον κόουτς Ζντοβτς, που πέρασαν στον επόμενο γύρο. Είναι πολύ δυνατή ομάδα, με πολύ καλό κόουτς. Είναι δύσκολο γα κάθε ομάδα να κοντράρει την ΑΕΚ, αν μείνει πίσω με διαφορά στην αρχή. Καλή άμυνα σήμερα και οι δύο ομάδες. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου/ Σκόραραν πολύ μέσα στο ζωγραφιστό».

Αν είναι ικανοποιημένος από την πορεία: «Να κερδίζουμε όσο γίνεται περισσότερο. Μπορούσαμε να κερδίσουμε περισσότερα ματς. Χάσαμε πολλά ματς στον… πόντο. Αυτή είναι η ζωή όμως. Δεν κοιτάμε το παρελθόν τώρα. Επικεντρωνόμαστε στα επόμενα ματς».

Για επίπεδο διοργάνωσης: «Νομίζω ότι είναι καινούρια διοργάνωση. Θα μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο. Δίνει ευκαιρίες σε πολλές ομάδες, να αγωνιστούν. Τώρα είναι δύσκολα για εμάς, να πούμε για την διοργάνωση. Είναι φρέσκια ακόμα. Θα δούμε μετά από λίγα χρόνια».

Ο Τόμας Κελάτι είπε: «Καλό παιχνίδι απόψε και για τις δύο ομάδες. Αποφασίσαμε να τους πιέσουμε πολύ σήμερα, να ρισκάρουμε. Ωστόσο ο Ντίξον είναι εξαιρετικός παίκτης και κυριάρχησε. Δεν είναι εύκολο να γυρίσεις μετά το ματς με έναν αντίπαλο σαν την ΑΕΚ. Δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος και μειώσαμε. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ που προκρίθηκε στον επόμενο γύρο»

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X