Χιμένεθ: «Να μάθουμε να κερδίσουμε και όταν δεν παίζουμε καλά»

Χαμηλά η μπάλα από τον Μανόλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο και έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας για το ματς σχολίασε ότι είναι σημαντικό η νίκη και να μάθει η ομάδα να κερδίσει κάτω από όλες τις συνθήκες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ηταν δύσκολο ματς, ο αντίπαλος έπαιξε έντονα, αλλά η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν το γήπεδο. Επρεπε να μην δεχθούμε γκολ και να προσπαθήσουμε σκοράρουμε. Δεν ήταν καταπληκτικό ματς αλλά αποτελεσματικό. Πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε και όταν δεν μπορούμε να παίξουμε.

Σημαντικό είναι οι παίκτες να πιστεύουν στον εαυτό τους ανεξάρτητα από συστήματα. Είχανε ξεκινήσει πολύ καλά με το σύστημα αλλά η αλλαγή του Ντιας μας έκανε να αλλάξουμε και ίσως χάσαμε λίγο αυτοσυγκέντρωση μας

Είμαι ευχαριστημένος από όλους τους παίκτες μου όχι μόνο από τον Μεληκιώτη. Όπως ο Βάργκας, ο Μάνταλος, Αϊνταρεβιτς που έχουν ποιότητα και ήταν δύσκολο σε αυτό το γήπεδο μα σταθούν. Ακούγονται πολλά όχι σίγουρα δεν θα πω κάτι για τον Αραουχο. Η ομάδα προσπαθεί για την μεταγραφή, δεν θα πω τίποτα μέχρι να τελειώσει. Γνωρίζω τον Αραουχο αλλά η προσοχή μου τώρα είναι στους παίκτες που έχω στη διάθεση μου»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X