«Σκανάρει» την αγορά για την πιο ποιοτική επιλογή

Ζντοβτς: «Μας λείπει το κάτι παραπάνω...»
Photo Credits: INTIME

Η επόμενη μέρα της ήττας στον ημιτελικό Κυπέλλου στο Αλεξάνδρειο, από τον Άρη, δεν είχε… κλυδωνισμούς εντός των τειχών. Τουναντίον, στην ΑΕΚ άφησαν το συναίσθημα να… μιλήσει για αρχή και στη συνέχεια κοίταξαν μπροστά, όπως κάθε μεγάλη ομάδα που σέβεται τον εαυτό της. Κανείς, άλλωστε δεν ήθελε να μείνει στο κακό αυτό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, ακόμα και όταν κυκλοφόρησε η φημολογία περί αποχώρησης του Τζαουάντ Ουίλιαμς άπαντες «έριξαν» τους τόνους εντός των τειχών. Είναι δεδομένο, πάντως, πως ο Αμερικανός το τελευταίο διάστημα έχει απογοητεύσει με τις εμφανίσεις του, όμως κανείς στην ΑΕΚ δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο αλλαγής παίκτη άμεσα. Η περίπτωση του Ντορέλ Ράιτ βρίσκεται ψηλά στη λίστα των ανθρώπων της ομάδας, όμως για την ώρα ο Γιούρι Ζντοβτς και οι συνεργάτες του δεν σκοπεύουν να πάρουν απόφαση. Τι σημαίνει αυτό; Πως στην ΑΕΚ δεν βιάζονται να κάνουν κάποια κίνηση.

Αντιθέτως, η ομάδα κοιτάζει την αγορά, κάτι που επιβεβαίωσε και ο μεγαλομέτοχος, Μάκης Αγγελόπουλος, σε δηλώσεις του πρόσφατα, όμως δεν υπάρχει κάποια περίπτωση που να κεντρίζει τόσο πολύ το ενδιαφέρον, ώστε να γίνει άμεσα κάποια κίνηση. Μέσα σ’ όλα, υπάρχει και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται μέσα Φλεβάρη, στην Κίνα και στην Ένωση παραμένει στα υπόψιν η περίπτωσή του.

Όπως και να’χει, όμως, στην παρούσα φάση η ΑΕΚ προχωρά ως έχει, με τον Γιούρι Ζντοβτς να εμπιστεύεται το υπάρχον ρόστερ και να μην σκέφτεται ενδεχόμενο αλλαγών άμεσα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X