Μοιρασμένος ο κόσμος για τον Μανόλο

Μοιρασμένος ο κόσμος για τον Μανόλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην κατάσταση που βρισκόταν η ΑΕΚ, η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ήταν επιβεβλημένη. Είναι αλήθεια βέβαια, πως οι περισσότεροι θα προτιμούσαν να υπάρξει άμεσα η συμφωνία με κάποιο σπουδαίο όνομα από το εξωτερικό, που θα άλλαζε την ΑΕΚ και θα ήταν σημείο αναφοράς. Η λύση ήρθε τελικά εκτός συνόρων από έναν παλιό γνώριμο και η υποδοχή έδειξε πως ο κόσμος είναι μοιρασμένος. Ενδεικτικά είναι τα αποτελέσματα της «Ενωσίτικης κάλπης» και της σχετικής ψηφοφορίας που διεξήχθη.

Το 33% των αναγνωστών έδειξε πως εκτιμά, ότι ο Χιμένεθ είναι καλή επιλογή στην κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ. Αντίθετα, το 26% εμφανίστηκε σφόδρα αρνητικό, θεωρώντας πως πρόκειται για τραγική κίνηση, όπου η ΑΕΚ ανακυκλώνει πρόσωπα. Ανάλογο ποσοστό (25%) περιμένει να κρίνει τον Ισπανό στο γήπεδο, ενώ μόλις 16% τον ανέδειξε ως εξαιρετική λύση, επειδή μεταξύ άλλων είναι και γνώστης της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X