Λάθη και διαιτησία "λύγισαν" την ΑΕΚ

Λάθη και διαιτησία "λύγισαν" την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η …κατάρα του Καματερού συνεχίστηκε για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που γνώρισε μια ακόμη ήττα αυτή την φορά από τον Διομήδη με 23-20 στην πρεμιέρα του β’ γύρου του πρωταθλήματος. Η «Ένωση» πέταξε ένα ολόκληρο ημίχρονο, στο δεύτερο κατάφερε να αντιδράσει, ισοφάρισε όμως τα πολλά εύκολα λάθη της αλλά και οι διαιτητικές αποφάσεις σε κρίσιμα σημεία είχαν ως αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ολοκληρώσει την αντεπίθεση της. Η διαιτησία ειδικά εξάντλησε την αυστηρότητα της, μοιράζοντας δίλεπτες και αφήνοντας την ομάδα συνεχώς με παίκτη λιγότερο.

Φανερά επηρεασμένη από την διακοπή αλλά και τα αγωνιστικά προβλήματα η ΑΕΚ προσπάθησε στο πρώτο ημίχρονο να βρει ρυθμό στο παιχνίδι της αλλά δεν τα κατάφερε. Η «Ένωση» κατάφερε να προηγηθεί μια φορά στο πρώτο μέρος όταν έκανε το 3-2 και από εκείνο το σημείο οι «φιλοξενούμενοι» ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ. Τα πολλά δίλεπτα που έδειξε ο διαιτητής άφησαν την ΑΕΚ για αρκετή ώρα με παίκτη λιγότερο μέσα στο γήπεδο, γεγονός που αξιοποίησε ο αντίπαλος. Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν πολλά λάθη στην άμυνα και στην ανάπτυξη τους και σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις στην επίθεση, έδωσε την δυνατότητα στον Διομήδη να «χτίσει» για πρώτη φορά διαφορά στο σκορ και να βρεθεί μπροστά με 5-11. Ο Κώστας Τούτσης προσπάθησε με τις αλλαγές του να δώσει ηρεμία στο παιχνίδι της ομάδας του αλλά και επιθετική πνοή. Η «Ένωση» προσπάθησε να «ψαλιδίσει» την διαφορά και στο τέλος του ημιχρόνου έχανε με 9-13.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ξεκίνησε πιο συγκεντρωμένη, κατάφερε να πετύχει γρήγορα γκολ και να ισοφαρίσει σε 13-13 ενώ πέρασε μπροστά με 16-15. Στο σημείο που έδειχνε να βρίσκει τον ρυθμό της μέσα στο γήπεδο έμεινε και πάλι με παίκτη λιγότερο λόγω νέας δίλεπτης με τον Διομήδη να προηγείται εκ νέου με 16-19. Τα γκολ των Χόγκας και Νικολαϊδη έφεραν την ομάδα στο γκολ (18-19) αλλά οι “φιλοξενούμενοι” κατάφεραν να προηγηθούν με 19-23 με την ΑΕΚ απλά να μειωνει στο τέλος με τον Χρήστο Νικολαϊδη.

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 3-3, 3-5, 5-10, 6-11, 9-13 (ημχ.), 11-14, 14-15, 16-18, 18-19, 18-21, 20-23

ΑΕΚ (Κώστας Τούτσης): Χ. Νικολαΐδης 5, Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος 3, Γεωργιάδης 1, Μακρυγιάννης, Π. Νικολαΐδης 6, Συγγάρης, Καραστέργιος, Αντωνιάδης, Σταύρου, Βαμβακάς 2, Άντρεγιτς, Χόγκας 3, Αλικάκος.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Κοτανίδης, Αϊβαλιώτης 1, Ταουσάνης, Γιόσμου 5, Κρεμαστιώτης 2, Χ. Αργυρού, Ι. Αργυρού 9, Μισαηλίδης 4, Παπαχρήστος, Τρουμπέτας 1, Δάσκαλος 1, Ράντοβιτς, Τουνγκελίδης, Παπαντωνόπουλος, Μπακατσέλος, Χατζηκωνσταντίνου.

Διαιτητές: Τσάμος- Φωκίτης, Δίλεπτα: 7-8, Πέναλτι: 0/0-2/2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X