Να συνεχίσει σε ρυθμό... Παρτιζάν (17:00, LIVE enwsi.gr)

Το πρώτο σπουδαίο «τεστ» της σεζόν
Photo Credits: INTIME

Λίγες μέρες μετά την πολύ σημαντική νίκη κόντρα στην Παρτιζάν, στο Βελιγράδι, για το Champions League, η ΑΕΚ επιστρέφει στις εντός συνόρων υποχρεώσεις της, υποδεχόμενη τον Απόλλωνα Πάτρας, στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Το παιχνίδι αυτό «ανοίγει» την αυλαία του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος και στην Ένωση δεν σκέφτονται τίποτε άλλο πέραν της νίκης.

Το κλίμα, μετά το «διπλό» στο Βελιγράδι, «έφτιαξε» αρκετά και άπαντες θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, αφήνοντας για τα καλά στο παρελθόν την ήττα στον ημιτελικό Κυπέλλου από τον Άρη. Στην προσπάθειά της αυτή η Βασίλισσα δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Ντούσαν Σακοτα και Κώστα Βασιλειάδη, οι οποίοι παραμένουν στα pits.

Από την άλλη πλευρά, οι Αχαιοί έχουν νέο προπονητή, τον Θανάση Σκουρτόπουλο και στοχεύουν στο να πραγματοποιήσουν ανταγωνιστική εμφάνιση για να παλέψουν ως το τέλος για το «διπλό». Άλλωστε, ο Γιούρι Ζντοβτς στις δηλώσεις του χαρακτήρισε επικίνδυνη ομάδα τους Πατρινούς, κρούοντας τον… κώδωνα του κινδύνου!

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με γραπτή περιγραφή των εξελίξεων από το κλειστό του ΟΑΚΑ.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X