Ψάχνει... αντίδραση! (21:00, LIVE enwsi.gr)

Στο «μικροσκόπιο» οι 10 κόντρα στην Παρτιζάν
Photo Credits: INTIME

«Στροφή» στην Ευρώπη για την ΑΕΚ! Η Βασίλισσα ταξίδεψε στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει την Παρτιζάν, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Το παιχνίδι είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο, στη «μάχη» που δίνει η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς, όσον αφορά την προσπάθεια κατάκτησης της δεύτερης θέσης του ομίλου. Η ήττα της Λούντβιγκσμπουργκ έδωσε νέο ενδιαφέρον και έδωσε ακόμα περισσότερες ελπίδες στην Ένωση.

Παρ’ όλα αυτά, οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να πάνε κόντρα και στα προβλήματά τους, καθώς οι Ντούσαν Σάκοτα και Κώστας Βασιλειάδης δεν ταξίδεψαν το Βελιγράδι, λόγω τραυματισμών, με τον Σλοβένο προπονητή να… αναγκάζεται να ανακατέψει την τράπουλα για να βρει λύσεις.

Από την άλλη, η Παρτιζάν είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του ομίλου, μετρώντας 5 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια της, ωστόσο θα έχει μια σημαντική απουσία, καθώς ο Βάνια Μαρίνκοβιτς δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Αλεκσάνταρ Ντζίκιτς για την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, μέσα από γραπτή περιγραφή των εξελίξεων στην «Hala Pionir».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X