Η μέρα της κρίσης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το ματς με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ και τη νέα… γκέλα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ βεβαιώθηκαν πως δεν μπορούσε να προχωρήσει η ομάδα με τον Ζοσέ Μοράις στον πάγκο. Απλώς τα στενά περιθώρια του χρόνου, λόγω σφικτού προγράμματος, αλλά και γενικώς το ταϊμινγκ, ουσιαστικά “εγκλώβιζε” την Ένωση στην επιλογή του Πορτογάλου. Μετά και την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη, πλέον στην ΑΕΚ υποχρεώθηκε να προσπεράσουν ακόμα και το δύσκολο ταϊμινγκ και να αρχίζουν να ψάχνουν για την άμεση αντικατάσταση του Μοράις. Ο Πορτογάλος έμενε ουσιαστικά μέχρι να φύγει. Αν το ματς στην Λεωφόρο “στράβωνε”, ο Μοράις θα ήταν ήδη παρελθόν. Το γεγονός πως το ματς δεν ξέφυγε, αλλά και οι μόλις δυο μέρες που μεσολαβούσαν μέχρι και το σημερινό ματς με τον Παναιτωλικό, κράτησαν τον Πορτογάλο στον πάγκο. Όμως και πάλι η σημερινή μέρα, είναι κρίσιμη για το μέλλον του. Άλλωστε η σχέση του με την ΑΕΚ παραμένει κρεμασμένη σε μια κλωστή που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σπάσει. Ακόμα με νίκη σήμερα στον Αγρίνιο.

Έτσι κι αλλιώς στην Ένωση εδώ και καιρό πλέον, έχουν στραφεί στην αναζήτηση μιας μεταβατικής λύσης μέχρι και το καλοκαίρι. Μιας λύσης που θα αναστρέψει το κλίμα και θα βάλει φρένο στην κατηφόρα. Στην ΑΕΚ εξέτασαν περιπτώσεις Ελλήνων προπονητών, αλλά επί της ουσίας κατέληξαν σε αδιέξοδο. Για περισσότερους από έναν λόγους. Και έχουν στραφεί σε λύση ξένου προπονητή, που θα μπορεί να έρθει ως “καμικάζι” για να προσπαθήσει να αναστρέψει μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Στην ΑΕΚ αναζητούσαν έναν προπονητή που θα είναι έτοιμος να αναλάβει μια επικίνδυνη αποστολή και που θα ξέρει ακριβώς πόσο επικίνδυνη και τι είδους αποστολή είναι. Αν τον έχει βρει, που είναι πολύ πιθανό, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις ακόμα και σήμερα, αν κάτι δεν πάει καλά στο ματς με τον Παναιτωλικό. Ακόμα και με νίκη της ΑΕΚ, μπορεί να προκύψει η αλλαγή, αν η υπάρξει έτοιμη διάδοχη λύση. Χωρίς να αποκλείεται το ενδεχομένο, να κερδίσει ο Μοράις κι άλλο χρόνο. Γι αυτό άλλωστε και η σημερινή, είναι μια κρίσιμη μέρα. Και για τον Μοράις αλλά και για την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X