Η ΑΕΚ «βλέπει» (και) Αλμπάνη

Η ΑΕΚ «βλέπει» (και) Αλμπάνη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ εξετάζει και την αγορά της Football League για… λαχεία. Οπως απέκτησε τον Βασιλαντωνόπουλο από τον Απόλλωνα Σμύρνης πριν λίγα χρόνια, έτσι και τώρα τσεκάρει την περίπτωση του Χρήστου Αλμπανη. Οπως αναφέρει η “ΩΡΑ των σπορ” είναι περιφερειακός επιθετικός της ομάδας της Ριζούπολης, παίζει και ως σέντερ φορ και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Ο Αλμπάνης γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου 1994 στην Καλαμπάκα. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έκανε στην ομάδα της γενέτειράς του, τον ΑΟ Μετέωρα. Το 2005 θα αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του ΑΟ Δήμητρα/Απόλλων, για να πάρει μεταγραφή σε ηλικία 15 ετών, το καλοκαίρι του 2010 στην Γερμανική Βέρντερ Βρέμης. Από το 2010 έως το 2013 ήταν στο ροστερ της Κ-17 και Κ-19 της Βέρντερ. Το 2011 γίνεται για πρώτη φορά διεθνής με την Εθνική Κ-18. Το 2013 θα πάρει μεταγραφή στην δεύτερη ομάδα της Γερμανικής Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την επόμενη χρονιά θα αγωνιστεί με την φανέλα της Φράιμπουργκ. Θα αποτελέσει μέλος της δεύτερης ομάδας του Γερμανικού συλλόγου μέχρι το καλοκαίρι του 2015, όποτε και θα κληθεί στην Εθνική Κ-21 με προπονητή τον Κώστα Τσάνα. Το καλοκαίρι θα γυρίσει στην Ελλάδα μετά από 5 χρόνια απουσίας στη Γερμανία για λογαριασμό του Απόλλωνα όπου υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X