Στο «μικροσκόπιο» οι 10 κόντρα στον Άρη

Στο «μικροσκόπιο» οι 10 κόντρα στον Άρη
Photo Credits: INTIME

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η διάκριση μέσω του Κυπέλλου Ελλάδος μπορεί να περιμένει για την ΑΕΚ. Η Βασίλισσα παρά την προσπάθεια που κατέβαλε απέναντι στον Άρη δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση, γνωρίζοντας την ήττα με 77-76, χάρη σε καλάθι του Ουίλ Κάμινγκς λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος.

Όλα αυτά με τον Ντόνι ΜακΓκραθ να δείχνει δείγματα των δυνατοτήτων του, την ίδια στιγμή που αρκετοί παίκτες της Βασίλισσας δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα…

Παρακάτω μπορείτε να δείτε έναν προς έναν τους παίκτες της Βασίλισσας μέσα από την κριτική του enwsi.gr:

Ρόκο Λένι Ούκιτς: Ο «μαέστρος» άργησε να μπει στο… κλίμα του αγώνα. Η παρουσία του στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καταλυτική για να έρθει… τούμπα το παιχνίδι, όμως δεν είχε συνέχεια. Έβαλε το μεγάλο καλάθι με 8,1” για το τέλος, όμως δεν έμελλε να είναι αυτό το καλάθι της νίκης….

Ντόνι ΜακΓκραθ: Πολύ καλό ντεμπούτο από τον 32χρονο που έδειξε να μπαίνει με το… καλημέρα στο κλίμα και τις απαιτήσεις που υπάρχουν. Στο πρώτο δεκάλεπτο έβαλε ένα σημαντικό καλάθι ψυχολογίας, ενώ στη συνέχεια είχε σταθερά καλή παρουσία. Στο τέλος δεν απέφυγε τα ανόητα λάθη, τα οποία θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει την εικόνα του αγώνα. Παρ’ όλα αυτά, σε γενικές γραμμές ήταν θετικός.

Τσινεμέλου Ελονού: Ο 29χρονος σέντερ έβγαλε διάθεση και ενέργεια από το πρώτο δευτερόλεπτο που πάτησε παρκέ. Έδωσε πολλά στο κομμάτι των ριμπάουντ, ενώ και επιθετικά ήταν αξιόπιστος. Θα μπορούσε να είχε αγωνιστεί περισσότερο και να έδινε ακόμα περισσότερα πράγματα στην Βασίλισσα.

Ντούσαν Σάκοτα: Ο αρχηγός μπήκε αποφασισμένος να προσφέρει στο παρκέ και το πέτυχε στον τομέα της άμυνας. Πολύ δουλειά στο συγκεκριμένο κομμάτι, κάτι που φάνηκε στα 5 ριμπάουντ που μάζεψε. Ήταν απώλεια στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όταν και θα μπορούσε να είχε… ξεκολλήσει την άμυνα της ομάδας του Πρίφτη.

Κώστας Βασιλειάδης: Είχε μεγάλη δίψα και θέληση για νίκη. Σε παιχνίδια όπως αυτό «φτιάχνεται» ακόμα περισσότερο. Έπαιξε πολύ καλά ακόμα και στο κομμάτι της άμυνας, για το οποίο πολλάκις έχει δεχτεί κριτική. Παρ’ όλα αυτά, ήταν πολύ άστοχος μετρώντας 2/9 τρίποντα. 1-2 σουτ να έβαζε και όλα θα ήταν διαφορετικά…

Μίλαν Μιλόσεβιτς: Το χειρότερο παιχνίδι του για φέτος και ένα από τα χειρότερα, συνολικά με τη φανέλα της ΑΕΚ. Πολύ νευρικός, πολύ άστοχος και δίχως το μαχητικό πνεύμα που μας είχε συνηθίσει. Οι πρώτες φάσεις δεν του βγήκαν και έβγαλε… νεύρα στο παρκέ και από εκεί και πέρα τα πάντα πήραν τον δρόμο τους.

Μάικλ Ντίξον: Μεγάλη εμφάνιση από τον Αμερικανό. Έκανε τα… πάντα στην επίθεση και έβαζε τη μπάλα στο καλάθι με κάθε τρόπο. Ήταν σημείο αναφοράς για την Βασίλισσα, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές της. Παρ’ όλα αυτά, στο τέταρτο δεκάλεπτο «σίγησε» σε αρκετά σημεία, ενώ έχασε τον Κάμινγκς στην τελευταία φάση του αγώνα. Το «ξέσπασμά» του μετά το τέλος του αγώνα τα μαρτυρούσε ΟΛΑ!

Γιαννούλης Λαρεντζάκης: Σε μέτριο έως κακό βράδυ ο «Λάρυ». Δεν βρήκε ρυθμό στο παιχνίδι του, δεν κατάφερε να συνεισφέρει επιθετικά. Αμυντικά είχε πολλά θέματα με τον Τζένκινς και για τον λόγο αυτό αγωνίστηκε πολύ λίγο στον ημιτελικό.

Δημήτρης Μαυροειδής: Ο «Μαύρο» μπήκε ορεξάτος και με διάθεση να παλέψει για κάθε μπάλα. Ήταν από τους παίκτες που έβγαλαν.. ψυχή στο παρκέ, έχοντας πολλούς… διαλόγους με τους αντιπάλους του. Παρ’ όλα αυτά, στην άμυνα είχε πολλά προβλήματα, τα οποία έγιναν περισσότερα κατά την είσοδο του Καββαδά στο παρκέ.

Τζαουάντ Ουίλιαμς: Νέα πολύ κακή εμφάνιση του Αμερικανού και πλέον προβληματίζει επικίνδυνα με την παρουσία του. Δεν κατάφερε να βοηθήσει επιθετικά, όντας πολύ ακίνδυνος, ενώ στην άμυνα παρά τη θέληση που έβγαζε είχε πολλά προβλήματα στο μαρκάρισμα του Ντραγκίσεβιτς. Σε πολύ κακό φεγγάρι και κάνει… μπαμ από χιλιόμετρα.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X