Γι’ αυτό Πηλοΐδης και Αναστόπουλος ορίστηκαν στο Αλεξάνδρειο

Γι’ αυτό Πηλοΐδης και Αναστόπουλος ορίστηκαν στο Αλεξάνδρειο
Photo Credits: INTIME

Εχει γίνει ένας μικρός χαμός τις τελευταίες ημέρες για τους διαιτητές που ορίστηκαν στους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου. Και μάλιστα υπάρχει το εύλογο ερώτημα: Πώς γίνεται στο ματς Αρης – ΑΕΚ η τριάδα να είναι θεωρητικά πιο ισχυρή από την αντίστοιχη του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Και η απάντηση όμως είναι απλή… Αν τα βάλουμε κάτω και αφαιρέσουμε έναν, ένας τους διαιτητές, θα καταλάβουμε πως η ΚΕΔ/ΕΟΚ δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά πράγματα με διαφορετικό τρόπο.

Ο Τάσος Πηλοϊδης και ο Παναγιώτης Αναστόπουλος έπρεπε κανονικά να είναι υποψήφιοι για το ματς στο ΣΕΦ, αλλά ήταν αδύνατο να μπουν εκεί. Ο λόγος; Μια επίσκεψη στο σάιτ της ΕΟΚ θα σας πείσει. Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν οι ορισμοί στο Champions League. Ο Πηλοϊδης παίζει στις 17/01 (δηλαδή την Τρίτη) στο Βέλγιο τον αγώνα Τελενέτ Οστάνδη-Μέγκα Λεκς και ο Αναστόπουλος στη Λιθουανία το Γιουβέντους Ούτενα-ΚΚ Μόρναρ (μια μέρα αργότερα πάλι στην ίδια χώρα το Νεπτούνας Κλαϊπέντα-Βέντσπιλς.

Συνεπώς είναι αδύνατο να βρίσκονται στην Ελλάδα τη Δευτέρα 16/01, άρα μόνο το ματς Αρης – ΑΕΚ μπορούσαν να σφυρίξουν, που γίνεται το Σάββατο 14/01. Δεν υπάρχει κάτι άλλο περίεργο, να κρύβεται πίσω από τον ορισμό. Και φυσικά δεν γίνεται δύο από τους καλύτερους Ελληνες ρεφ να μείνουν εκτός ημιτελικών.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι οι 5 από τους 6 ρέφερι που θα βρεθούν στους ημιτελικούς είναι διεθνείς και από τους τρεις που ορίστηκαν στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, μόνο ο Καρακατσούνης έχει υποχρέωση, την Τετάρτη 18/01. Αρα προλαβαίνει την Τρίτη να ταξιδέψει.

Θυμίζουμε ότι οι Σπύρος Γκόντας, Ηλίας Κορομηλάς, Γιάννης Φούφης και Πέτρος Παπαπέτρου δεν σφυρίζουν στις εγχώριες διοργανώσεις από την αρχή της σεζόν. Επίσημα δεν υπάρχει κανένας λόγος, ανεπίσημα γιατί επέλεξαν να αγωνίζονται στο Eurocup. Κι αυτό είναι προφανές ότι ζημιώνει το ελληνικό πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Πηγή: superbasket.gr

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X