Για τη ρεβάνς και την... πρόκριση (21:00, LIVE enwsi.gr)

Στο «μικροσκόπιο» οι 10 κόντρα στην Σάσαρι
Photo Credits: INTIME

Λίγες μέρες μετά την άνετη επικράτηση κόντρα στον Άρη, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ παραμένει στη… βάση της, για ένα ακόμα πιο δύσκολο παιχνίδι, αυτή τη φορά. Η Ένωση υποδέχεται την Λούντβιγκσμπουργκ, στο πιο σημαντικό παιχνίδι της στον όμιλο του Champions League.

Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς ολοκλήρωσε δίχως προβλήματα την προετοιμασία της για το μεγάλο παιχνίδι, ωστόσο υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί ο Κώστας Βασιλειάδης, ώστε να προφυλαχθεί ενόψει του μεγάλου ημιτελικού Κυπέλλου, το ερχόμενο Σάββατο, στη Θεσσαλονίκη. Μέσα σ’ όλα, το κλίμα εντός των τειχών «έφτιαξε» για τα καλά, μετά την μεγάλη νίκη και πλέον στο μυαλό όλων στην Βασίλισσα είναι το πώς θα πάρουν την… ρεβάνς για την ήττα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (72-67).

Παράλληλα, παρά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην πρωτεύουσα, στην ΑΕΚ θέλουν στο πλευρό τους τον κόσμο, ώστε να «ζεστάνει» το ΟΑΚΑ και να δώσει την απαιτούμενη ώθηση στους παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς για να φτάσουν στην 7η ευρωπαϊκή νίκη τους για φέτος.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, με γραπτή περιγραφή των εξελίξεων.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X