Ντίξον στο enwsi.gr: «Έφερε πράγματα που μας έλειψαν ο Ελονού» (VIDEO)

Ντίξον στο enwsi.gr: «Έφερε πράγματα που μας έλειψαν ο Ελονού» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ για το 2017 είχε την κατάληξη που όλοι ήθελαν. Η Βασίλισσα υποδέχτηκε τον Άρη και δείχνοντας με το… καλημέρα ποιος είναι το αφεντικό, έφτασε σε μια πολύ άνετη νίκη, που επιβεβαίωσε πως η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς είναι η τρίτη ταχύτητα του πρωταθλήματος!

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν ο,τι ήθελαν στο παρκέ, έχοντας παράλληλα και έναν… σεληνιασμένο Μάικλ Ντίξον. Ο Αμερικανός γκαρντ επανήλθε στα γνωστά στάνταρ του και με δικές του προσπάθειες «εκτέλεσε» την άμυνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, στέλνοντας παράλληλα και μήνυμα για όλα όσα θα ακολουθήσουν στον ημιτελικό Κυπέλλου!

Ο 26χρονος γκαρντ μίλησε στην κάμερα του enwsi.gr για την πολύ άνετη επικράτηση απέναντι στον Άρη, εξήγησε τι ήταν αυτό που συσπείρωσε άπαντες μετά τις διαδοχικές ήττες, ενώ αναφέρθηκε και στον νέο σέντερ της ομάδας, τον Τσινεμέλου Ελονού, για τον οποίο μόνο καλά λόγια είχε να πει!

Αρχικά, ο Αμερικανός έδωσε τις ευχές του για το 2017: «Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους της ΑΕΚ. Είναι σπουδαίο να έχουμε την υποστήριξή σας. Θα είναι μια πολύ μεγάλη χρονιά για την ομάδα μας», είπε, με την κουβέντα να μετατοπίζεται στα αγωνιστικά θέματα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αποδοχή που έχει από τον κόσμο. «Δίχως αμφιβολία είναι. Ήρθε αρκετός κόσμος στο ΟΑΚΑ για να μας στηρίξει και για να νιώσουμε ζεστά. Παίξαμε όσο πιο σκληρά μπορούμε γι αυτούς και είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και γι αυτούς».

Τον ρωτήσαμε και για τα σημεία που έκαναν το παιχνίδι εύκολο, ωστόσο όπως ξεκαθάρισε «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν εγκατέλειψαν ποτέ και έχει κάποιους εξαιρετικούς παίκτες, όπως είχε δείξει και πριν το μεταξύ μας παιχνίδι .Αρχίσαμε από την άμυνα την προσπάθειά μας και καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Τα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαν θετικό αποτέλεσμα για την Ένωση, με τον Αμερικανό, όμως, να έχει εξήγηση σε αυτό το γεγονός. «Είχαμε τρεις πολύ κακές ήττες στη σειρά. Είχαμε και κάποιες ατυχίες εντός των τυχών με ιώσεις και τραυματισμούς. Έτσι ήταν αυτό το κομμάτι της σεζόν. Εμείς καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε ανεξάρτητα από τις συνθήκες».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στον Τσινεμέλου Ελονού. «Σπουδαίος παίκτης!», είπε αρχικά, για να συμπληρώσει «Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στα αμυντικά κομμάτια του παιχνιδιού, αλλά και κοντά στο καλάθι με τα ριμπάουντ. Ήδη έχει βοηθήσει πολύ στο ζωγραφιστό και έφερε πράγματα που μας έλειψαν στα προηγούμενα παιχνίδια», κατέληξε.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X