Σάχα: «Θέλω να συνεχίζω να παίζω»

Σάχα: «Θέλω να συνεχίζω να παίζω»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Σεμπάστιαν Σάχα έμεινε ελεύθεος από την Ταραγόνα (β’ κατηγορία Ισπανίας) και σε συνέντευξή του μιλάει για το μέλλον του. Ο 37χρονος πλέον Αργεντινός τόνισε πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται, αλλά δεν έχει την απαίτηση να παίξει σε ομάδα πρωταθλητισμού.

“H καριέρα μου είναι τέτοια που πλέον πρέπει να κάτσω και να αναλύσω τι θα προκύψει από εδώ και πέρα. Πρέπει να είναι κάτι που να με πείσει. Να με κάνει να νιώσω χρήσιμος. Θα ήταν βάρβαρο να βρεθεί κάτι στο εξωτερικό και να μην με καλύπτει. Δεν έχω την απαίτηση να βρω μία μεγάλη ομάδα που θα παίζει για το πρωτάθλημα επειδή είναι δύσκολο να διατηρηθώ σε αυτό το επίπεδο, αλλά ένας σύλλογος στην Αμερική δεν θα είναι τόσο δραματικά.Επέστρεψα στην Αργεντινή και είμαι κοντά στην οικογένειά μου. Προπονούμαι και περιμένω», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X