Το σημείο αναφοράς που έγινε... πληγή

Το σημείο αναφοράς που έγινε... πληγή
Photo Credits: INTIME

Όπως ολοκληρώθηκε το 2016, έτσι ακριβώς ξεκίνησε και το 2017. Με την ΑΕΚ να βγάζει για ένα ακόμα παιχνίδι τις ίδιες… ασθένειες και να μένει «εγκλωβισμένη» σε ένα μονόπλευρο και άκρως προβλέψιμο επιθετικό πλάνο. Τα τρίποντα δεν απέδωσαν σχεδόν τίποτα στην Βασίλισσα (10/32 ο απολογισμός), ενώ για μία ακόμα φορά η Ένωση δεν πήγε την μπάλα κοντά στο καλάθι.

Μέσα σ’ όλα, τα λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο, με τους παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς να υποπίπτουν σε 16 αβίαστα λάθη, εκ των οποίων αρκετά σχετίζονταν με την κυκλοφορία μπάλας, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης επίθεσης. Το σημαντικότερο πρόβλημα όλων, όμως, ήρθε από… αλλού.

Η άμυνα των παικτών του Γιούρι Ζντοβτς δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα χειρότερα -αμυντικά- της Ένωσης, η οποία δεν είχε απαντήσεις στις προσπάθειες των Μπελ και Σαβάνοβιτς, οι οποίοι έκαναν… ζημιές. Οι 51 πόντοι παθητικό στο πρώτο 20λεπτο έδειξαν πως ακόμα και με την προσθήκη του Ελονού, αντί του Φάλκερ, το πλάνο δεν άλλαξε, με την ΑΕΚ να μην μπορεί να ανταποκριθεί και να μην δουλεύουν οι βοήθειες, αλλά και τα double team.

Όλα αυτά από τη στιγμή που στο ξεκίνημα της προετοιμασίας ο Ζντοβτς εξηγούσε πως η άμυνα θα είναι το σημείο αναφοράς της φετινής ΑΕΚ. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν υφίσταται σε καμία περίπτωση, με την Ένωση να δέχεται πολλούς και εύκολους πόντους -σχεδόν- σε κάθε παιχνίδι της…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X