Στο «μικροσκόπιο» οι 10 κόντρα στην Σάσαρι

Στο «μικροσκόπιο» οι 10 κόντρα στην Σάσαρι
Photo Credits: INTIME

Η εκκίνηση του 2017 δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για την ΑΕΚ. Η Ένωση δεν κατάφερε να πάρει απολύτως τίποτα από την αναμέτρηση κόντρα στην Σάσαρι, γνωρίζοντας μία ακόμα ήττα στον όμιλο του Champions League, με 80-78, υποχωρώντας ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.

Όλα αυτά για μία ακόμα η οποία ξεκίνησε θέτοντας ως στόχο την πρώτη θέση του ομίλου, όμως για μία ακόμα φορά εμφάνισε «χτυπητές» αδυναμίες στο παιχνίδι της και αναλώθηκε σε πολλά άστοχα τρίποντα, δίχως να αλλάξει τον αγωνιστικό προσανατολισμό της. Άλλωστε, για ένα ακόμα παιχνίδι η Ένωση έμεινε… εγκλωβισμένη σε ένα μονόπλευρο στυλ παιχνιδιού, το οποίο δεν της απέφερε απολύτως τίποτα στο τέλος της ημέρας.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε έναν προς έναν τους παίκτες της Βασίλισσας, μέσα από την κριτική του enwsi.gr:

Ρόκο Λένι Ούκιτς: Ο Κροάτης απέδειξε για μία ακόμα φορά πως είναι το Α και το Ω της φετινής ΑΕΚ. Ο «Rokopedia» έκανε πάρα πολλή δουλειά στο κομμάτι της οργάνωσης, ενώ όταν η μπάλα έκαιγε δεν… δίστασε να εκτελέσει. Έκανε, όμως το λάθος που έκρινε το παιχνίδι, στα 2” πριν από το τέλος. Για μία ακόμα φορά έπαιξε πάνω από 30 λεπτά και στο φινάλε δεν είχε τις απαιτούμενες ανάσες για να ηγηθεί μίας ακόμα προσπάθειας.

Τσινεμέλου Ελονού: Πρώτο δείγμα… θετικό από τον 29χρονο σέντερ. «Έφαγε» και «έριξε» αρκετό ξύλο με τους ψηλούς των Ιταλών και σε αρκετές περιπτώσεις βγήκε νικητής. Προσέφερε θέαμα με τα καρφώματά του, αλλά και με την επιβλητική τάπα του στον Λαουάλ και έδειξε πως όσο περισσότερο μπαίνει στο… κλίμα της Ένωσης, τόσο καλύτερος θα γίνεται.

Ντούσαν Σάκοτα: Ο αρχηγός ήταν αρκετά άστοχος σήμερα και σε προσπάθειες με καλές προϋποθέσεις. Ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι, όμως δεν είχε συνέχεια η καλή παρουσία των πρώτων λεπτών. Αμυντικά είχε προβλήματα με τον Σαβάνοβιτς, όμως πάλεψε μέχρι τέλους.

Μάικλ Ντίξον: Βρήκε ξανά το… χέρι του στην επίθεση και «εκτέλεσε» την άμυνα των Ιταλών σε αρκετές περιπτώσεις. Βοήθησε και στο κομμάτι της οργάνωσης και έδειξε πως δεν μένει μόνο στο σκοράρισμα. Σε αρκετές περιπτώσεις, όμως θα μπορούσε να είχε τελειώσει καλύτερα τις προσπάθειες. Βεβαίως, «έλιωσε» στο παρκέ, καθώς έπαιξε σχεδόν 37 λεπτά.

Γιαννούλης Λαρεντζάκης: Ο «Λάρυ» ήταν ορεξάτος και προσπάθησε να πιέσει στην άμυνα. Έριξε αρκετό -μπασκετικό- ξύλο, όμως δεν απέφυγε τα λάθη σε κρίσιμα σημεία. Έβαλε ένα μεγάλο σουτ προς το τέλος, δείγμα του μπασκετικού εγωισμού του, όμως δεν ήταν αρκετό στο φινάλε.

Νίκολα Ιβάνοβιτς: Σε ρηχά νερά ο Μαυροβούνιος για μία ακόμα φορά. Ο «Ίβα» προσπάθησε να βοηθήσει μέσα από την άμυνα, όμως δεν τα κατάφερε. Έκανε αρκετά λάθη, δείγμα της νευρικότητάς του, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα πράγματα.

Δημήτρης Μαυροειδής: Από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο παιχνίδι. Παίζει με πληγωμένο γόνατο, όμως από την πρώτη στιγμή στο παρκέ έδωσε το 100% του εαυτού του και ακόμα περισσότερα. Θα μπορούσε να είχε προσφέρει περισσότερα στην επίθεση, όμως ήταν αρκετά άστοχος στην τελική προσπάθεια.

Διονύσης Σκουλίδας: Έπαιξε ελάχιστα, με σκοπό να δώσει… ανάσες στους βασικούς και να καλύψει τις άμυνες. Δεν μπορεί να κριθεί στο ελάχιστο που αγωνίστηκε.

Τζαουάντ Ουίλιαμς: Ξεκίνησε με διάθεση το παιχνίδι, όμως σταδιακά η απόδοσή του έπεφτε και δεν έδινε τις λύσεις που θα μπορούσε ή που θα περίμεναν από εκείνον οι συμπαίκτες του. Αρκετά άστοχος για ένα ακόμα παιχνίδι, δεν βοήθησε ούτε με το περιφερειακό σουτ του.

Γιώργος Τσαλμπούρης: Μπήκε στο παρκέ, ώστε να δώσει ανάσες σε Ελονού και Μαυροειδή και να ρίξει όσο περισσότερο ξύλο μπορούσε. Έπαιξε μόλις 1 λεπτό, σε ένα παιχνίδι όπου θα μπορούσε να προσφέρει πράγματα.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X