Ενισχυμένη για να ξεκινήσει με το... δεξί το 2017 (21:30, LIVE enwsi.gr)

Να κλείσει με χαμόγελα το 2016 (16:00, LIVE enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Έτοιμη για το πρώτο παιχνίδι του 2017 είναι η ΑΕΚ! Η Βασίλισσα βρίσκεται στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει την Σάσαρι, έχοντας έναν και μοναδικό στόχο: Τη νίκη, που θα την βοηθήσει να κάνει ξεκάθαρο βήμα πρόκρισης και ταυτόχρονα θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του ομίλου.

Στην προσπάθεια αυτή η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς θα είναι ενισχυμένη, καθώς ο Τσινεμέλου Ελονού θα κάνει ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα, καθώς όλα τα γραφειοκρατικά θέματα λύθηκαν και υπολογίζεται από τον Σλοβένο προπονητή. Έτσι, ο 29χρονος σέντερ αναμένεται να δώσει στοιχεία που έλειπαν από το παιχνίδι της ομάδας όλο αυτό το διάστημα.

Από εκεί και πέρα, το ευχάριστο για την Ένωση είναι πως έχει όλους τους παίκτες πανέτοιμους για δράση. Ο Γιούρι Ζντοβτς υπολογίζει σε όλα τα… όπλα του, με τον Κώστα Βασιλειάδη να επανέρχεται στη δράση, μετά το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ.

Στην Σάσαρι, από την άλλη πλευρά, η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη, μετά τις δύο διαδοχικές νίκες στο ιταλικό πρωτάθλημα, ωστόσο η συμμετοχή του Τζακ Ντεβέκι είναι αμφίβολη και θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν, πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με γραπτή περιγραφή των εξελίξεων από την Σαρδηνία.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X