Αϊντάρεβιτς: «Πρέπει να καλύψουμε την διαφορά με την κορυφή»

Αϊντάρεβιτς: «Πρέπει να καλύψουμε την διαφορά με την κορυφή»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη συνέντευξη του Αστριτ Αϊντάρεβιτς, του πρώτου αποκτήματος της ΑΕΚ στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, φιλοξενεί το official match programme της ΠΑΕ για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Αϊντάρεβιτς: «Πρέπει να καλύψουμε την διαφορά με την κορυφή»«Ακόμα και τώρα στο πρωτάθλημα δεν έχουμε κάτι να χάσουμε, είμαστε top ομάδα και πρέπει να καλύψουμε τη διαφορά που μας χωρίζει από την κορυφή. Οσο αυτό είναι πιθανό, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είναι άποψη ζωής για μένα αυτό. Αν θέλεις κάτι να πετύχεις στη ζωή, και σαν άτομο και σαν ομάδα, θα πρέπει να στοχεύεις πάντα την κορυφή. Αν δεν κοιτάς την κορυφή, τότε δεν υπάρχει λόγος να παίζεις ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να αρκείσαι στα λίγα, δεν μπορείς να λες ότι είσαι οκ, πρέπει να ζητάς το παραπάνω από το οκ. Θέλουμε να γίνουμε οι καλύτεροι» δηλώνει ο νεοαποκτηθείς άσος της ομάδας, ο οποίος αναλύει την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία, αναφέρεται στις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα και εξηγεί τους τομείς στους οποίους μπορεί άμεσα να βοηθήσει στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X