Το ταξίδι στην Πόλη και η επιστροφή στις... ρίζες

Η «πρώτη» του Μπουλμέτη
Photo Credits: INTIME

Ένα από τα θέματα στα οποία έχουν δώσει ιδιαίτερο βάρος οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι η ταινία, η οποία θα είναι αφιερωμένη στο «έπος του 1968» και θα περικλείει την κληρονομιά, την ιστορία, αλλά και το μεγαλείο της ομάδας. Για το λόγο αυτό οι ετοιμασίες, αλλά και η επεξεργασία πλάνων και στιγμών, οι οποίες θα αποτελέσουν κομμάτια της ταινίας-σταθμός για την Βασίλισσα, συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς.

Η ταινία θα έχει πολλά από τα στοιχεία τα οποία αντιπροσωπεύουν την Ένωση, ως σύλλογο. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, βρέθηκε στην Πόλη, κατά το ταξίδι της ομάδας για το παιχνίδι με την Μπεσίκτας και ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τάσος Μπουλμέτης, ο οποίος έχει επιμεληθεί πλήρως την οργάνωση. Ο Μπουλμέτης είχε την ευκαιρία να τραβήξει πολλά πλάνα, τόσο από τις προπονήσεις της ομάδας, αλλά και το παιχνίδι, όσο και από την ιστορική επίσκεψη στο Πατριαρχείο, όπου η Βασίλισσα πήρε την… ευλογία του Βαρθολομαίου.

Κατά την παραμονή της ομάδας στην Πόλη, ο γνωστός σκηνοθέτης είχε την ευκαιρία να παρουσιάζει μερικές από τις σκέψεις του, στους παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς, μέσα από μια σύντομη ομιλία, εξηγώντας τους τι το διαφορετικό αντιπροσωπεύει η ΑΕΚ, ως σύλλογος. Εκείνοι, από την πλευρά τους, αντιλήφθηκαν πλήρως τα λόγια του, δείχνοντας μεγάλο σεβασμό, κάτι  που φανεώνει και το πώς αντιμετωπίζεται η ομάδα από… μέσα!

Το 2017 είναι προ των πυλών και επί της ουσίας είναι η χρονιά που η ταινία μπαίνει στην τελική ευθεία της. Τότε, όπου θα ολοκληρωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό το έργο του Μπουλμέτη και σιγά σιγά το τεράστιο ιστορικό υλικό το οποίο έχει συγκεντρωθεί, θα μονταριστεί αναλόγως, με σκοπό να δώσει το αποτέλεσμα που άπαντες θέλουν…

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X