«Αδύνατον να αντικαταστήσουμε τον Αϊντάρεβιτς»

Οι τέσσερις στο προσκήνιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ που δεν αποκλείεται να γίνει στην εντός έδρας αναμέτρηση της 4ης Ιανουαρίου με τον Παναιτωλικό. Στην πρώην του ομάδα, Έρεμπρο, ο προπονητής της Αλεξάντερ Άξεν φαίνεται πως αναπολεί ήδη τον 26χρονο μέσο και το τι μπορούσε να κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τον 46χρονο να βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

«Όλοι γνωρίζουν πόσο πίστευα σε αυτόν και νομίζω πως ήταν ο καλύτερος στο πρωτάθλημα. Είναι σαφές πως είχαμε χτίσει αρκετά γύρω από αυτόν και τώρα θα πρέπει να αλλάξουμε», είπε αρχικά ο Άξεν για να συνεχίσει αποθεώνοντας τον νυν άσο της Ένωσης: «Έχει αίσθηση του αγώνα και μπορεί να χρησιμοποιήσει τόσο το δεξί όσο και το αριστερό πόδι. Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να συνεργαστώ με έναν τέτοιο παίκτη».

Παράλληλα, στο κείμενο επισημαίνεται πως δεν μπορεί να αντικατασταθεί ένας τέτοιος παίκτης, ενώ επισημαίνεται πως στην ΑΕΚ θα βρει τους συμπατριώτες του Γιόχανσον και Μαϊστόροβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X