Οι μεγάλες «κιτρινόμαυρες» στιγμές του Μιχάλη Κακιούζη (VIDEO)

Οι μεγάλες «κιτρινόμαυρες» στιγμές του Μιχάλη Κακιούζη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μια επιστροφή που άργησε μερικά χρόνια, πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες πριν «φύγει» το 2016. Ο Μιχάλης Κακιούζης επέστρεψε στην ΑΕΚ, αναλαμβάνοντας καθήκοντα υπευθύνου scouting, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της Βασίλισσας. Η επιστροφή του, πάντως, από μόνη της σαν γεγονός, είναι ικανή να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το πρεστίζ και το ίματζ του συλλόγου.

Αυτό γιατί πρόκειται για μια από τις πιο αξιοσέβαστες μπασκετικές φιγούρες στην Ευρώπη. Αρχηγός της Εθνικής ομάδας στις πολύ μεγάλες στιγμές της το 2005, αλλά και το 2006, έχοντας κάνει καριέρα… ζηλευτή σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Σιένα. Ανέκαθεν, άλλωστε, ο Κακιούζης ήταν παίκτης που κάθε προπονητής ήθελε να έχει στην ομάδα του. Η αγάπη του, όμως, για την ΑΕΚ δεν κρυβόταν ακόμα κι όταν ο παλαίμαχος, πλέον, άσος ήταν μακριά από τη χώρα μας.

Παρακάτω, μπορείτε να απολαύσετε μερικές από τις πιο «χρυσές» στιγμές του στην Βασίλισσα. Άλλωστε, στους τελευταίους τίτλους της ομάδας, ο «Κακ» έπαιζε καταλυτικό ρόλο και ήταν εκ των πρωταγωνιστών!

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X