Προχωράει για σέντερ... Ευρωλίγκα η ΑΕΚ, στο «κάδρο» ο Φέιμους

Προχωράει για σέντερ... Ευρωλίγκα η ΑΕΚ, στο «κάδρο» ο Φέιμους
Photo Credits: INTIME

Οι εξελίξεις με την περίπτωση του Ίαν Βουγιούκα δεν ήταν αυτές που περίμεναν οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Αυτό γιατί η Ένωση είχε καταθέσει άκρως δελεαστική πρόταση στον παίκτη, όμως η στάση της Λοκομοτίβ Κουμπάν δεν επέτρεψε να γίνει το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές. Έτσι, λοιπόν, εντός των τειχών κοιτάζουν την επόμενη μέρα, η οποία βρίσκει την Βασίλισσα σε διαφορετική αφετηρία, να ψάχνει για σέντερ από την ξένη αγορά.

Την στιγμή που ο Ράνταλ Φάλκερ δεν έχει καταφέρει να γίνει… σημείο αναφοράς κοντά στο καλάθι για την ομάδα, στην Ένωση θέλουν να εντοπίσουν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά. Την ίδια ώρα η εντολή είναι ξεκάθαρη: Να βρεθεί παίκτης επιπέδου… Ευρωλίγκα, ο οποίος θα ηγηθεί της προσπάθειας. Για τον λόγο αυτό άπαντες εξετάζουν περιπτώσεις παικτών.

Μία εξ αυτών που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι και του Τζαρίντ Φέιμους. Ο Αμερικανός σέντερ, ύψους 2,11 μ. έχει αγωνιστεί και στην Ευρώπη, όπου φόρεσε τη φανέλα της Μακάμπι Χάιφα, στο Ισραήλ, ενώ έχει αγωνιστεί και στο NBDL με τους Los Angeles D-Fenders, αλλά και τους Iowa Energy. Επί του παρόντος, όμως, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα… χειροπιαστό, σχετικά με την περίπτωσή του, όπως και με καμία άλλη περίπτωση, με τους ανθρώπους της Ένωσης να «σκανάρουν» την αγορά για την καλύτερη δυνατή λύση.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X