Βάζει μπροστά το Plan B για τα μεταγραφικά η Βασίλισσα

Επί... τάπητος ο σχεδιασμός της Βασίλισσας
Photo Credits: INTIME

Η περίπτωση του Ίαν Βουγιούκα δεν προχωράει για την ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της Λοκομοτίβ Κουμπάν δεν άλλαξαν στάση, σχετικά με την περίπτωση του Έλληνα σέντερ και παρά τη διάθεση του παίκτη να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, δεν υπήρξε εξέλιξη με το συμβόλαιό του. Από την άλλη και ο ίδιος ο παίκτης δεν φαινόταν διατεθειμένος να σπάσει το -πολύ καλό- συμβόλαιο που είχε με την «Λόκο» (κλειστό διετές με 1,2 εκ. απολαβές συνολικά) και κάπως έτσι το deal δεν προχώρησε.

Στην Ένωση πλέον, βγαίνουν ξανά στην αγορά για να αναζητήσουν περίπτωση παίκτη που θα κάνει τη διαφορά. Πλέον η προσοχή στρέφεται στην ξένη αγορά, ενεργοποιώντας πλέον το…. plan b, εξέλιξη την οποία είχε φέρει στο φως το enwsi.gr από νωρίς. Σκοπός της διοίκησης Αγγελόπουλου είναι να έρθει παίκτης από το πάνω ράφι, που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την φετινή προσπάθεια. Ήδη, το ψάξιμο έχει ξεκινήσει στην ομάδα και αυτό που μένει είναι να κατασταλλάξουν σε περιπτώσεις παικτών ο Γιούρι Ζντοβτς και οι συνεργάτες του.

Αυτό πάντως αναμένεται να πάρει λίγο χρόνο και όπως όλα δείχνουν μετά την είσοδο του 2017 θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις στην περίπτωση απόκτησης παίκτη.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X