Εν αρχή ην η άμυνα...

Το πρόσφατο παρελθόν και ο περσινός «οδηγός»
Photo Credits: INTIME

Η αποστολή στη Ρόδο μόνο εύκολη δεν είναι για την ΑΕΚ. Και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά άπαντες στην ομάδα. Για το λόγο αυτό ο Γιούρι Ζντοβτς, αλλά και οι συνεργάτες του έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι με τους Ροδίτες (26/12, 16:00), με σκοπό να εφαρμοστεί το πλάνο στο παρκέ και η Ένωση να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το 2016.

Οι μέρες μετά την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα περιελάμβαναν αρκετό σκάουτινγκ, με τους συνεργάτες του Σλοβένου προπονητή να αναλύουν πλήρως την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη. Και φυσικά, εφαλτήριο όλης της προσπάθειας, για την Βασίλισσα θα είναι η άμυνά της. Οι «θαλασσί» έχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν πολλές… ζημιές (Ρέλεφορντ, Ρέντικ, Σαλούστρος για παράδειγμα) και εκεί επικεντρώθηκε η προσοχή όλων, αναφορικά με τα μαρκαρίσματα.

Έτσι, λοιπόν, η ΑΕΚ θα πρέπει να βρει ρυθμό στην άμυνά της και εν συνεχεία να δημιουργήσει καταστάσεις στην επίθεση. Εξάλλου, όσες φορές η Ένωση βγάζει ενέργεια στην πίσω πλευρά του παρκέ, κάθε παιχνίδι της απλοποιείται για τα καλά…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X