Σαλούστρος: «Ακόμα πιο δυνατή σε σχέση με πέρυσι η ΑΕΚ»

Σαλούστρος: «Ακόμα πιο  δυνατή σε σχέση με πέρυσι η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Κολοσσός Ρόδου υποδέχεται την ΑΕΚ στο Βενετόκλειο τη Δευτέρα(26/12, 16:00) στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League, με τον Χρήστο Σαλούστρο να αναλύει την επικείμενη αναμέτρηση αλλά και να καλεί τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να τους στηρίξει σε αυτή τους την προσπάθεια.

Όσα δήλωσε ο παίκτης του Κολοσσού Ρόδου στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Καταρχάς μετράμε δύο σερί νίκες και ειδικά με αυτή μέσα στο Λαύριο δώσαμε τα διαπιστευτήριά μας και δείξαμε πως είμαστε μία καλή ομάδα, ενώ ουσιαστικά καλύψαμε την εντός έδρας ήττα από το Ρέθυμνο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ, το οποίο συγκυριακά πέφτει με το περσινό εδώ στη Ρόδο, όπου ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με αρκετό κόσμο στο Βενετόκλειο. Όμως, η φετινή ΑΕΚ δεν έχει καμία σχέση με την περσινή. Θεωρώ πως είναι ακόμη πιο δυνατή, ειδικά αμυντικά και μακράν είναι η καλύτερη τρίτη ομάδα στην Ελλάδα, που προσπαθεί να χτυπήσει τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Εμείς προετοιμαζόμαστε όσο πιο καλά μπορούμε γι’ αυτό το παιχνίδι και καλούμε τον κόσμο να έρθει ξανά να μας στηρίξει και να μας βοηθήσει, όπως κάνει στα εντός έδρας. Πιστεύω πως και φέτος θα γίνει ένας ωραίος αγώνας που θα τον χαρεί και ο κόσμος. Μάλιστα, εάν πάρουμε τη νίκη, τότε αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενή μας και έτσι θα έχουμε κάνει άλλο ένα πολύ μεγάλο βήμα και θα στοχεύουμε ακόμη πιο ψηλά στη σεζόν.

Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο με υγεία και χαρά.».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X