Τα τρία γκαρντ και ο... μπαλαντέρ Μιλόσεβιτς

ΑΕΚ, καν' το όπως η Παρτίζαν!
Photo Credits: INTIME

Από την πρώτη στιγμή της αναγγελίας της απουσίας του Κώστα Βασιλειάδη, υπήρχε το πρόβλημα του πώς θα καλυφθεί το κενό του διεθνούς άσου. Ο «Βάσκος», άλλωστε, κατέχει πολύ σημαντικό ρόλο στο rotation και ο Γιούρι Ζντοβτς, μαζί με τους συνεργάτες του, προσπαθούν να βρουν λύσεις εκ των έσω. Εσχάτως, το σχήμα που έχει προκριθεί για την… κάλυψη των αναγκών, είναι αυτό με τα τρία γκαρντ στην πεντάδα, ώστε να υπάρχει καλύτερος χειρισμός της μπάλας, αλλά και… ευελιξία στην περιφέρεια. Στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας δεν… δούλεψε αυτό, με τον Στρόμπερι να «σκοτώνει» την άμυνα της Ένωσης σε κρίσιμα σημεία.

Παράλληλα, ο Ζντοβτς δοκίμασε αρκετές φορές τον Μίλαν Μιλόσεβιτς στη θέση «3», η οποία όμως δεν ταιριάζει στον «Μίνια», ο οποίος είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες στο υπάρχον ρόστερ που μπορεί να ποστάρει εξίσου καλά με το δημιουργεί καταστάσεις για τον εαυτό του στη θέση «4».

Κόντρα στον Κολοσσό, στη Ρόδο, όμως η ΑΕΚ θα πρέπει να… ζήσει για μία ακόμα φορά δίχως τον Βασιλειάδη. Τι σημαίνει αυτό; Πως για μία ακόμα φορά ο Γιούρι Ζντοβτς θα πρέπει να ανακατέψει την τράπουλα και να κάνει… αλχημείες στο ρόστερ της Βασίλισσας. Με την μορφή που έχει το ρόστερ του Κολοσσού, αλλά και τον τρόπο που αγωνίζεται, το σχήμα με τα τρία γκαρντ (Ούκιτς, Ντίξον, Ιβάνοβιτς/Λαρεντζάκης) είναι αυτό που… προκρίνεται και μένει να φανεί και στην πράξη εάν όντως η Βασίλισσα θα παίξει με τρεις κοντούς για ένα ακόμα παιχνίδι.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X