Να γίνει πιο... ορθολογική!

Να γίνει πιο... ορθολογική!
Photo Credits: INTIME

Το 2016 «φεύγει» και η ΑΕΚ ετοιμάζεται για μια δύσκολη εκτός έδρας «αποστολή», καθώς θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό, στη Ρόδο (26/12, 16:00), με στόχο την 1οη νίκη της σε 12 αγώνες της Basket League. Το έργο των παικτών του Γιούρι Ζντοβτς είναι εξ αρχής δύσκολο, κάτι το οποίο γνωρίζουν άπαντες και για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να δοθεί η μέγιστη δυνατή προσοχή από τους παίκτες της Βασίλισσας.

Πέραν της προσοχής, όμως, στην Ένωση θα πρέπει να αλλάξουν και συγκεκριμένα πράγματα, αναφορικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζει η ομάδα τα παιχνίδια. Τι σημαίνει αυτό; Πως κόντρα στους Ροδίτες, η Βασίλισσα δεν θα πρέπει να πάει στη λογική των πολλών τριπόντων, καθώς οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη έχουν τον τρόπο να κάνουν… ζημιές. Θα πρέπει, δηλαδή, οι επιθέσεις να είναι πιο… ορθολογικές και να εκμεταλλευτεί η Βασίλισσα τις αδυναμίες των «θαλασσί». Τα γρήγορα πόδια των Ούκιτς και Ντίξον βοηθούν ως προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ και κοντά στο καλάθι, οι Μαυροειδής, Ουίλιαμς, Σάκοτα και Μιλόσεβιτς μπορούν να προσφέρουν πόντους στην ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς.

Αυτό που απομένει είναι να φανεί και επί του πρακτέου πως η ΑΕΚ «έμαθε« από τα… παθήματα των πολλών άστοχων τρίποντων στα προηγούμενα παιχνίδια…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X