Η αγάπη για την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την πρώτη μεταγραφή του Αϊντάρεβιτς, εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο, ολοκληρώνεται και αυτή του Βράνιες. Μεταγραφικές κινήσεις που ολοκληρώθηκαν, όπως αρμόζει σε μια ισχυρή ΑΕΚ, με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς «μπρος πίσω» και άσκοπες καθυστερήσεις.

Στις εξελίξεις με τους δύο παίκτες που ήρθαν, αλλά και με αυτούς που έπονται, αποτυπώνονται αυτά που δεσμεύτηκε, προχθές, στο περιθώριο της Χριστουγεννιάτικης γιορτής της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Η διοίκηση έκανε σοβαρά λάθη όσον αφορά στον αγωνιστικό σχεδιασμό το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και στη συνέχεια της σεζόν. Αυτά τα λάθη τα πλήρωσε. Κατά την ταπεινή μου άποψη, πιο ακριβά απ’ όσο θα έπρεπε, αφού η διαφορά από την κορυφή, θα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον στο μισό απ’ ότι είναι αυτή τη στιγμή.

Οι δύο ξεκάθαρες αλλοιώσεις αποτελεσμάτων κατά της ΑΕΚ από διαιτητικά σφάλματα και οι άλλες τρεις ξεκάθαρες αλλοιώσεις αποτελεσμάτων υπέρ του ΟΣΦΠ από διαιτητικό «σπρώξιμο», έχουν φέρει τη διαφορά σε τέτοιο σημείο, όπου αυτή τη στιγμή, ακόμα και τα όνειρα για ολική ανατροπή, καθίστανται απαγορευτικά.

Η ΑΕΚ ωστόσο, αφενός δεν θα γινόταν ποτέ να πάψει να μάχεται και αφετέρου έχει ακόμα σημαντικούς στόχους να πετύχει. Το repeat κατάκτησης Κυπέλλου, η πρωτιά στα play offs εφόσον δεν έρθουν τα πάνω κάτω και τα κάτω πάνω ώστε να ξαναμπεί η ομάδα στη διεκδίκηση του τίτλου, οι νίκες στα ντέρμπι, όπου όπως και πέρυσι, θα είναι όλα εντός έδρας στον β’ γύρο, η αγωνιστική βελτίωση και το χτίσιμο γερών βάσεων για πιο δυνατή ομάδα την επόμενη σεζόν, είναι οπωσδήποτε σημαντικότατοι στόχοι.

Η διοίκηση, λοιπόν, για να επανέλθω από εκεί που ξεκίνησα και που θέλω να σταθώ, έκανε λάθη, τα παραδέχτηκε και τα βελτιώνει. Ο Αϊντάρεβιτς  έχει έρθει με στόχο να γίνει για τους ΑΕΚτζήδες, ένας ακόμα «Γιόχανσον». Ο Βράνιες, που θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση της χειμερινής περιόδου, είναι ένας παίκτης σε σούπερ ποδοσφαιρική ηλικία και το ότι είναι βασικός στην άμυνα της Εθνικής Βοσνίας, όπως και το ότι έχει παίξει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, προφανώς και κάτι… λένε.

Από εκεί και πέρα, θα κριθεί κι αυτός, εκεί που κρίνονται όλοι, δηλαδή μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, οπότε δεν χρειάζεται ούτε να λέμε πολλά πολλά, ούτε να κάνουμε μαντεψιές για το αν θα… βγει ή όχι.

Η ενίσχυση δεν σταματά εδώ, αφού επίκεινται λογικά, άλλες δύο με τρεις μεταγραφές, μια για την επίθεση, μια για το αριστερό άκρο της άμυνας και πιθανότατα άλλη μια για το κέντρο. Πράγμα που σημαίνει ότι με τέσσερις ή πέντε μεταγραφές για Γενάρη, είναι δεδομένο ότι θα δούμε «άλλη ΑΕΚ», από εδώ και στο εξής.

Και είναι πολύ σημαντικό αυτό – εκτός φυσικά από την ομάδα και τον προπονητή – και για τον φίλαθλο κόσμο, να δει «άλλη ΑΕΚ», αλλά και νέα πρόσωπα, για να πάρει τα… πάνω του. Γιατί κακά τα ψέματα, με αυτά που έχει ζήσει σε αυτό το πρώτο τετράμηνο της σεζόν, έχει σκάσει κι έχει απογοητευτεί.

Χθες, είχαμε και την αποχώρηση του Βαγγέλη Πλατέλλα. Αισθάνομαι την ανάγκη και προσωπικά να γράψω ένα «ευχαριστώ» και να του ευχηθώ ότι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του. Πίστεψε στο όραμα της ΑΕΚ και ήρθε στην ομάδα, από το ξεκίνημα της προσπάθειας αναγέννησής της. Αυτός και ο Μπρέσεβιτς, πρωταγωνίστησαν στη σεζόν της Γ’ Εθνικής. Συνέβαλλε πολύ και στην άνοδο-περίπατο από την Β’ Εθνική.

Άξιζε και δικαίως πήρε ευκαιρίες και για την Α’ Εθνική. Ασφαλώς και τα πράγματα ήταν απείρως πιο δύσκολα και γι’ αυτόν, όπως και για όλα τα παιδιά, από πέρυσι, αφού οι στόχοι της ΑΕΚ, επανήλθαν στα φυσιολογικά επίπεδα, για το μέγεθος και την ιστορία της. Σωστότατος ο χρόνος που ήρθε, σωστότατος ο χρόνος που φεύγει. Και για την ομάδα, αλλά και για τον ίδιο. Πάντα τα καλύτερα στο παλικάρι!

Κλείνοντας, θέλω ολόψυχα, να ευχηθώ στους αναγνώστες του «enwsi.gr», Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα. Υγεία σε σας, στις οικογένειές σας, στους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπάνε. Τις ευχές για την ΑΕΚ μας, θα τις κάνω στο blog ενόψει του νέου έτους. Θέλω να γράψω μόνο τούτο. Δεν υπάρχει φίλαθλος ή οπαδός, που να αγαπά τόσο πολύ την ομάδα του, όσο ο φίλαθλος ή οπαδός της ΑΕΚ. Ωστόσο, υπάρχουν στιγμές που όλοι μας, ξεχνάμε την έννοια της πραγματικής αγάπης. Και η πραγματική αγάπη δεν κρίνεται από τα αποτελέσματά της. Ένας Γάλλος συγγραφέας έχει γράψει το εξής: «Η αγάπη δεν είναι να κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον, αλλά να βλέπουμε μαζί προς την ίδια κατεύθυνση». Αυτή η ίδια κατεύθυνση για την ΑΕΚ, είναι απλά το να μας ενδιαφέρει όλους το καλό της. Πίστη, στήριξη και όσο, όποτε και όπου μπορούμε, να είμαστε δίπλα της. Είναι η αγάπη που κάνει τον κόσμο να γυρίζει. Είναι η αγάπη που κάνει την ΑΕΚ Οικουμενική!

Καλά ΑΕΚούγεννα, λοιπόν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X