Τελείωσε με το ΚΕΣΑ η ΑΕΚ, φουλάρει για την άδεια της «Αγια-Σοφιάς» (VIDEO)

Τελείωσε με το ΚΕΣΑ η ΑΕΚ, φουλάρει για την άδεια της «Αγια-Σοφιάς» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σημερινή συνεδρίαση του ΚΕΣΑ ολοκληρώθηκε μετά από περίπου μία ώρα και επί της ουσίας η ΑΕΚ τελείωσε σε ότι είχε να κάνει με το κομμάτι αυτό.

Σε 2-3 ημέρες αναμένεται η απόφαση του ΚΕΣΑ για την «Αγιά Σοφιά» και με δεδομένο ότι δεν ζητήθηκαν άλλες αλλαγές από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αναμένεται η έγκριση του.

Πλέον η ΑΕΚ και έχοντας τελειώσει με το ΚΕΣΑ φουλάρει για την οικοδομική άδεια της «Αγιάς Σοφιάς» με σκοπό να αρχίσει τα έργα στο οικόπεδο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Ο project manager του έργου Δημήτρης Ανδριόπουλος είπε μετά το τέλος της συνεδρίασης στο ΚΕΣΑ «Υποβάλλαμε όλες τις αλλαγές που μας είχαν ζητηθεί. Δεν είχαμε αντιρρήσεις, ούτε αρνητικές αντιδράσεις από τα μέλη της επιτροπής. Συζητήσαμε και διευκρινίσαμε και τις τελευταίες λεπτομέρειες. Πλέον, θα αποφασίσει το ΚΕΣΑ. Η απόφαση θα είναι θετική στην σωστή κατεύθυνση, αφού δεν είχαμε αντιρρήσεις. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εδώ. Συνήθως κάνει 2 με 3 ημέρες για την απόφαση το ΚΕΣΑ. Η ΑΕΚ δεν θα περάσει άλλο ΚΕΣΑ. Μετά από 15 ημέρες πρέπει να υποβληθούν τα στοιχεία επίσημα για να ενημερωθεί ο φάκελος. Η τελευταία εκκρεμότητα της έκδοσης αδείας είναι η έγκριση των υψομέτρων από τον Δήμο. Έχουμε έναν ορίζοντα μπροστά μας για δύο μήνες για αυτές τις διεργασίες».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X