Μια νίκη που θα την... απογειώσει!

Ολόκληρη η επέλαση της Βασίλισσας στην Πυλαία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Η προσοχή της ΑΕΚ είναι στραμμένη, εξ ολοκλήρου, στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της. Το πολύ μεγάλο παιχνίδι με την Μπεσίκτας (21/12, 19:00) είναι προ των πυλών και στόχος είναι η Βασίλισσα να παλέψει μέχρι τέλους για τη νίκη, η οποία θα την… απογειώσει και θα την βοηθήσει να «χτίσει» ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Όλα αυτά στην πιο κομβική αγωνιστική, ως την επόμενη, στο Champions League…

Τα παιχνίδια της αγωνιστικής:

Ζολνόκι-Λούντβιγκσμπουργκ
Ζιελόνα Γκόρα-Παρτιζάν
Σαρλερουά-Σάσαρι
Μπεσίκτας-ΑΕΚ

Με νίκη η ΑΕΚ θα πάει στο 7-3 και επί της ουσίας θα έχει κάνει τεράστιο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ θα μπει δυνατά και στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης, με την αναμέτρηση κόντρα στην Λούντβιγκσμπουργκ, για την 12η αγωνιστική να κρίνει πάρα πολλά. Βεβαίως, σημαντικό ρόλο θα παίξει και η διαφορά, με τους Τούρκους να έχουν το αβαντάζ του +10 (78-88) στην Αθήνα, το οποίο τους δίνει… μαξιλαράκι ασφαλείας.

Σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν καταφέρει να περάσει από την Πόλη, τότε θα πέσει στο 6-4 και στην τρίτη θέση του ομίλου και μόνο με ένα μικρό… θαύμα θα παλέψει για την πρώτη θέση του ομίλου. Αυτό σημαίνει πως στόχος όλων στην ομάδα θα είναι, αυτομάτως, η δεύτερη θέση, με το παιχνίδι του ΟΑΚΑ κόντρα στη Λούντβιγκσμπουργκ (10/01/2017, 21:00) να έχει χαρακτήρα… τελικού!

Και τα τρία υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου ενδιαφέρουν άμεσα την Βασίλισσα. Παρ’ όλα αυτά, η μεγαλύτερη προσοχή βρίσκεται στην αναμέτρηση της Πολωνίας, ανάμεσα σε Ζιελόνα Γκόρα και Παρτιζάν να συγκεντρώνει το μέγιστο ενδιαφέρον. Αυτό γιατί με νίκη οι Πολωνοί θα μπουν «δυνατά» στο κυνήγι της πρόκρισης, την ίδια στιγμή που η Παρτιζάν θα έχει χάσει κι άλλο έδαφος και η Ένωση θα έχει αποκοπεί από ένα σημαντικό γκρουπ ομάδων (Παρτιζάν, Ζιελόνα Γκόρα, Σάσαρι, Σαρλερουά).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X