Με μετάλλια ολοκληρώθηκε η χρονιά για τις ακαδημίες ποδηλασίας (ΦΩΤΟ)

Με μετάλλια ολοκληρώθηκε η χρονιά για τις ακαδημίες ποδηλασίας (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική χρονιά με τον 4ο και τελευταίο αγώνα του dolcini cup, με τα παιδιά των ακαδημιών ποδηλασίας της ΑΕΚ να ανεβαίνουν στο βάθρο και να κατακτούν κύπελλα και μετάλλια.

Τα παιδιά που διακρίθηκαν είναι Εβίτα Φύτρου πρώτη θέση και κυπελλούχος, Γιουργουλή Χαρά Σοφία δεύτερη θέση. Γιουργουλής Μανώλης τρίτη θέση, Ιβάν Μαυροθαλασσίτης εκτη θέση και κυπελλούχος αγώνα. Ειρήνη Καρούσου δεύτερη θέση και κυπελούχος αγώνα.

«Μπράβο σε όλα τα παιδιά της ακαδημίας για το αγωνιστικό τους ήθος και τις διακρίσεις τους, μπράβο στους γονείς που είναι δίπλα στα παιδιά τους και συμπαραστέκονται, συγχαρητήρια στον υπεύθυνο της ακαδημίας Δημήτρη Καραμπέρο για την κατακόρυφη άνοδο των παιδιών της ακαδημίας και το αξιόλογο έργο του. Ευχαριστούμε τον WHEELMANIA BIKES που μας στήριξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους αγώνες μας, καθώς επίσης και την NEWTRINEWS, GBF, ZAES. Καλή ξεκούραση για την προετοιμασία της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς» ανέφερε η έφορος, Θωμαή Κυριακάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X