Τσαλδάρης: «Θέλουμε να αντιδράσουμε κόντρα σε μια πολύ ποιοτική ομάδα»

Τσαλδάρης: «Θέλουμε να αντιδράσουμε κόντρα σε μια πολύ ποιοτική ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την ΑΕΚ ο Δημήτρης Τσαλδάρης, μέσα από το blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας πως ομάδες σαν την Ένωση είναι ικανές να κάνουν πολύ μεγάλες ζημιές, ειδικά στην έδρα τους.

Το blog του Δημήτρη Τσαλδάρη:

Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα και την ήττα μας από το Λαύριο, πάμε στην Αθήνα για να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ σε μία έδρα όπου η ομάδα μας θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Το παιχνίδι αυτό είναι ιδιαίτερα δύσκολο,γιατί ομάδες με τη ποιότητα και το μέγεθος της ΑΕΚ, πάντα μέσα στην έδρα τους εμφανίζονται πολύ επιθετικές και προσπαθούν να μην αφήνουν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους. Εμείς θα πρέπει να βρούμε τρόπο να αντιδράσουμε και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο, με σκοπό να ικανοποιήσουμε τους χιλιάδες φίλους της ομάδας στο νησί και όσους μας ακολουθήσουν στο ΟΑΚΑ.

Σκοπός μας είναι, γυρνώντας την επόμενη εβδομάδα στην έδρα μας, να κλείσουμε ιδανικά το 2016 και να δώσουμε χαρά στους πιστούς μας φιλάθλους, έχοντας τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X