Η ΑΕΚ δίπλα στους πρόσφυγες!

Η ΑΕΚ δίπλα στους πρόσφυγες!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επιστρέφει στις εντός συνόρων υποχρεώσεις της, για την αναμέτρηση με την Δόξα Λευκάδας (17/12, 17:00) και στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση της ομάδας απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο. Παράλληλα, η Βασίλισσα φροντίζει να δείχνει τις κοινωνικές ευαισθησίες της, καθώς στο παιχνίδι με τους νεοφώτιστους θα φιλοξενηθούν 450 πρόσφυγες.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει το Σάββατο (17/12) και ώρα 17:00 τη Δόξα Λευκάδας στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, για την 11η αγωνιστική της Basket League.

H παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ κρίνεται επιβεβλημένη, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή, που οι αγώνες αυτοί παραμονές των Άγιων Ημερών αποκτούν ξεχωριστή σημασία.

Στο πλαίσιο των συμβολισμών και των διαχρονικών σταθερών και ανυπέρβλητων αξιών του Συλλόγου, η οικογένεια της ΑΕΚ για ακόμη μία φορά δείχνει την ευαισθησία της. Η ΑΕΚ Β.C. προσκάλεσε 450 πρόσφυγες (από περιοχές του Ελαιώνα και του Ασπροπύργου) για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τη Δόξα, και παράλληλα να νιώσουν την αυτονοήτως ανθρώπινη θαλπωρή, που απαιτείται στους χαλεπούς καιρούς μας.

Η ΑΕΚ B.C. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει γι’ αυτή την προσπάθεια, την Ελένη Τριπερίνα για την εθελοντική συμμετοχή της, τον Μαχμούντ που εκτελεί χρέη μεταφραστή, καθώς και τους χορηγούς «Στεργίου» (φαγητό), «Γιώτης» (γλυκά) και Γιάννη Αντωνιάδη (χυμοί).

ΑΕΚ – ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Για εισιτήρια πατήστε ΕΔΩ: https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-16-17/

TΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ:

Η πώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται με τους παρακάτω τρόπους:
– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, από το Γραφείο Operation, τηλ. 210-6896793,
(είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION, Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-18:00).
– Online από αυτή τη σελίδα.
– VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων).
– Συνεργαζόμενα σημεία Viva.gr (Public, SevenSpot, Reload, MediaMarkt, Βιλιοπωλείο Ευριπίδης).
– Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.
– Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται την μέρα του αγώνα μόνο , από τα Εκδοτήρια του “ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη”, Μπάσκετ ParkingP1 & Μπάσκετ ParkingP5 – Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ , 3 ώρες πριν από την έναρξη.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

– Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).
– Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων.
– Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας.
– Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.
– Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά στις θέσεις που αναγράφονται πάνω σ’ αυτά.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X