Ξεκίνησε επαφές με τον Ντίξον για νέο συμβόλαιο η ΑΕΚ!

Ξεκίνησε επαφές με τον Ντίξον για νέο συμβόλαιο η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του στη χώρα μας, για λογαριασμό της ΑΕΚ, ο Μάικλ Ντίξον έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις. Το όνομά του είναι από αυτά που συζητιούνται πιο έντονα απ’ όλα στην ομάδα για πολλούς λόγους, τόσο αγωνιστικούς, όσο και εξωαγωνιστικούς.

Η ουσία του πράγματος, όμως, είναι πως ο Αμερικανός άσος είναι ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει η Ένωση στις τάξεις της αυτή την περίοδο και κανείς εντός των τειχών δεν σκέφτεται να χάσει τον 26χρονο άσο. Και κυρίως ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, ο Μάκης Αγγελόπουλος.

Το πόσο πιστεύει, άλλωστε  ολόκληρη η ΑΕΚ στον παίκτη, φάνηκε και από τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα με το θανατηφόρο δυστύχημα στο Μενίδι. Ολόκληρη η ομάδα «ύψωσε» ασπίδα προστασίας στον εκρηκτικό άσο. Και μάλιστα, οι διοικούντες την ΚΑΕ έχουν πάει την εμπιστοσύνη τους ένα βήμα παραπέρα.

Αυτό γιατί έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη συζητώντας για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Οι συζητήσεις ήταν πιο πολύ διερευνητικού χαρακτήρα, ώστε να υπάρχει ένας αρχικός δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα σε ομάδα και παίκτη.

Με την είσοδο του 2017 οι συζητήσεις αναμένεται να περάσουν στο επόμενο στάδιο, με την ελπίδα όλων να υπάρξει «happy end» και ο παίκτης να παραμείνει κάτοικος Αθηνών και τα επόμενα χρόνια. Εξάλλου, απολαμβάνει τη ζωή στην Ελλάδα, έχει βρει τους… ρυθμούς του στη χώρα μας, ενώ και σε αγωνιστικό επίπεδο η ΑΕΚ τον καλύπτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X