Ο Ζντοβτς, το ρόστερ και η... ψήφος εμπιστοσύνης

Ο Ζντοβτς, το ρόστερ και η... ψήφος εμπιστοσύνης
Photo Credits: INTIME

Η φετινή σεζόν είναι πολύ σημαντική. Αυτό το γνωρίζουν όσοι αποτελούν κομμάτι του συνόλου. Ο Γιούρι Ζντοβτς είναι από τους πρώτους που αναγνωρίζουν πως οι απαιτήσεις της φετινής σεζόν είναι υψηλές. Εξάλλου, ο Σλοβένος ύψωσε από μόνος του τον πήχη των απαιτήσεων πριν από την έναρξη της σεζόν. Και μέχρι ώρας η ομάδα παίρνει τα αποτελέσματα με τον τρόπο που θέλει, κάτι που δείχνει πως βγαίνει η δουλειά από την προετοιμασία, μέχρι τώρα.

Όλα αυτά με το ρόστερ να έχει «πληγεί» από τραυματισμούς. Στην αναμέτρηση με την Σαρλερουά οι Κώστας Βασιλειάδης και Δημήτρης Μαυροειδής είδαν την προσπάθεια των συμπαικτών τους από την άκρη του πάγκου, όντες τραυματίες. Παρ’ όλα αυτά, ο Ζντοβτς κάλυψε το κενό τους με λύσεις εκ των έσω. Ο Γιώργος Τσαλμπούρης, αλλά και ο Διονύσης Σκουλίδας, πήραν τις ευκαιρίες τους, όπως συμβαίνει από το ξεκίνημα της σεζόν.

Τι σημαίνει αυτό; Πως το «ξανθό σκυλί» ποντάρει και στους νεαρούς παίκτες της Βασίλισσας, διαβλέποντας το ταλέντο που έχουν. Με τον τρόπο του, αλλά και με τα λεπτά συμμετοχής που τους δίνει, φροντίζει να δίνει… ψήφο εμπιστοσύνης στους παίκτεςτου, θέλοντας να πάρει το μέγιστο απ’ όλους! Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως θεωρεί το φετινό ρόστερ «γεμάτο», κάτι που το βγάζει και προς τα έξω.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X