Με αυτά θα πορευτεί ενόψει Σαρλερουά η ΑΕΚ

Με αυτά θα πορευτεί ενόψει Σαρλερουά η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έφυγε, η αναμέτρηση με την Σαρλερουά έρχεται. Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το παιχνίδι του Champions League κόντρα στην Βελγική ομάδα, στο ΟΑΚΑ (14/12, 21:00), έχοντας έναν στόχο και μόνο. Να παραμείνει σε τροχιά νικών, ώστε να «κλειδώσει» το συντομότερο δυνατό την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Βέλγοι είναι ανεβασμένοι το τελευταίο διάστημα, όμως και η ΑΕΚ έχει δείξει πως βαδίζει στη σωστή κατεύθυνση.

Από τη στιγμή δε που το παιχνίδι γίνεται στο ΟΑΚΑ οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Την ίδια ώρα που έχουν αρκετά πράγματα να κρατήσουν από το ντέρμπι κόντρα στους «πράσινους».

Ένα από αυτά είναι η πιεστική άμυνα των 35 λεπτών. Μέχρι το σημείο εκείνο η Βασίλισσα έμενε σταθερά κοντά στο σκορ. Σημείο αναφοράς ήταν ο τρόπος αντιμετώπισης των ατού της ομάδας του Πασκουάλ, καθώς είχε καταφέρει να περιορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό παίκτες όπως ο Σίνγκλετον, ο Ρίβερς και ο Παππάς.

Παράλληλα, δεν ήταν λίγες οι επιθέσεις στις οποίες η μπάλα γύρισε με πολύ καλό τρόπο και βγήκαν προϋποθέσεις για σουτ είτε αμαρκάριστα, είτε με τον αντίπαλο σε απόσταση… ασφαλείας. Η Ένωση έβαλε… πρωταγωνιστές στο παιχνίδι της κόντρα στο «τριφύλλι» (Λαρεντζάκης για παράδειγμα) και αυτό την βοήθησε ώστε να πάρει πόντους από παίκτες που δεν είχαν έντονη επιθετική κινητικότητα στα προηγούμενα παιχνίδια.

Τέλος, όταν έρχονται τα κρίσιμα έχει τον παίκτη να κρατήσει τη μπάλα και να την καθοδηγήσει. Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς επωμίστηκε το… φορτίο αυτό και έδειξε πως είναι παίκτης για τα δύσκολα. Στο παιχνίδι του Βελγίου (58-80 νίκη για την Βασίλισσα) ήταν εντυπωσιακός, έχοντας 18 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 τάπες και στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ μπορεί να κάνει τη διαφορά, εκ νέου. Από κοντά, φυσικά και ο Μάικλ Ντίξον, ο οποίος μετά την κακή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό (4 πόντοι με 1/7 σουτ) θέλει μια… αντίδραση, ένα «ξέσπασμα» για να επανέλθει στην… κανονικότητά του!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X