Ο αρχηγός φωνάζει παρών στα δύσκολα

Ο αρχηγός φωνάζει παρών στα δύσκολα
Photo Credits: INTIME

Στις προηγούμενες, αρκετά δύσκολες, μέρες για την ΑΕΚ, ο Ντούσαν Σάκοτα, ως αρχηγός προσπάθησε να κρατήσει τις ισορροπίες εντός των τειχών και κυρίως να μην διαταραχθούν οι σχέσεις των παικτών μεταξύ τους. Άλλωστε, ένας από τους ρόλους του αρχηγού είναι κι αυτός. Πέραν του θέματος των αποδυτηρίων, όμως, ο έμπειρος φόργουορντ αποδεικνύει πως είναι πραγματικός αρχηγός και εντός παρκέ. Κόντρα στον Παναθηναϊκό, άλλωστε, πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του.

Ο αρχηγός της Βασίλισσας ήταν αυτός που την έβαλε στο παιχνίδι από νωρίς με τους γρήγορους 7 πόντους του. Προσπάθησε να περιορίσει τη δράση παικτών όπως ο Σίνγκλετον, ενώ εκμεταλλεύτηκε κάθε miss match που είχε. Είναι φανερή η αυτοπεποίθησή του, ως παίκτης και πλέον αυτή την αυτοπεποίθηση τη «βγάζει» στο παιχνίδι του. Δεν διστάζει να πάρει σουτ είτε από τα 2, είτε από τα 9 μέτρα, ενώ θα είναι αυτός που θα ξεκολλήσει, σε αρκετές περιπτώσεις, την ΑΕΚ επιθετικά.

Το πιο σημαντικό όλων, όμως, είναι πως φωνάζει παρών στις κρίσιμες στιγμές, με την Ένωση να κερδίζει ένα ακόμα σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X