«Θέλαμε πολύ τη νίκη»

Εικόνες από το Δούκας - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επιστρέφει από την Έδεσσα κρατώντας μόνο τους δύο βαθμούς της νίκης αλλά και το πάθος που έδειξαν οι παίκτες σε ένα παιχνίδι που όλα πήγαιναν στραβά.

Η «Ένωση» βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα ωστόσο το σημαντικό για μια πορεία πρωταθλητισμού είναι να μπορείς να κερδίζεις και όταν τίποτα δεν πάει καλά στο παιχνίδι. Οι «κιτρινόμαυροι» στα τελευταία λεπτά έδειξαν την ψυχή που διαθέτουν και πήραν μια ανέλπιστη όπως εξελισσόταν το παιχνίδι, νίκη. Αυτό που σχολίαζαν και οι ίδιοι μετά τον αγώνα είναι πως «Θέλαμε πολύ τη νίκη και το δείξαμε. Δεν μας πήγε καλά το παιχνίδι όμως δεν το παρατήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και στο τέλος πήραμε τη νίκη». Η εμφάνιση απέναντι στον Αερωπό αποτέλεσε και ένα ηχηρό καμπανάκι για την ΑΕΚ εν όψει του αγώνα που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Καματερού. Από σήμερα κιόλας η ομάδα στρέφει την προσοχή της στον αγώνα που ρίχνει την αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X