Ιβάνοβιτς: «Έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη»

Ιβάνοβιτς: «Έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη»
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκολα Ιβάνοβιτς μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό Superfoods (11/12 – 21:30) για την 10η αγωνιστική.

Όσα έγραψε ο Σλοβένος

«Καλησπέρα σας,

Επιστρέψαμε με νίκη από την Ουγγαρία για το Champions League και πλέον προετοιμαζόμαστε για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή φόρμα. Η ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα είναι εξαιρετική, το ηθικό ανεβασμένο και είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός αντίπαλος. Διαθέτει παίκτες που έχουν εμπειρία και ταλέντο να σου κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στόχος μας είναι να σταματήσουμε κάποιους παίκτες – κλειδιά, που μας έχει επισημάνει ο κόουτς. Να παίξουμε την άμυνα που ξέρουμε και να πιστέψουμε, ότι μπορούμε να κερδίσουμε το ματς.

Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο του στο πλευρό του, ωστόσο, δεν θα αφήσουμε κάτι τέτοιο να μας επηρεάσει. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας ως ομάδα και εφόσον εφαρμόσουμε τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Σας ευχαριστώ»

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X