H τριάδα που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες

Είναι ανώτερη από πέρυσι και... φαίνεται!
Photo Credits: INTIME

Από το ξεκίνημα της σεζόν και οι τρεις έχουν καθοριστικό ρόλο στο rotation του Γιούρι Ζντοβτς. Ο Σλοβένος τους εμπιστεύεται και αυτοί ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους. Κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται. Το γνωρίζουν και οι ίδιοι, αλλά και όλοι μέσα στην ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, η παρουσία των Τζαουάντ Ουίλιαμς, Μίλαν Μιλόσεβιτς και Ντούσαν Σάκοτα μπορεί να είναι καθοριστική για την έκβαση του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που αρέσκεται να παίζει με ημίψηλους σέντερ (Σίνγκλετον, Νίκολς για πολύ ώρα στις θέσεις «4» και «5») και για τον λόγο αυτό δεν αποκλείεται να πάρουν ακόμα περισσότερο χρόνο οι 3 φόργουορντ της Βασίλισσας. Άλλωστε, τόσο ο Ουίλιαμς, όσο και ο «Μίνια» μπορούν να ανταποκριθούν στη θέση του σέντερ, όσον αφορά την άμυνα, καθώς σε πολλές περιπτώσεις φέτος ο Ζντοβτς έχει… πειραματιστεί, όσο ο Δημήτρης Μαυροειδής βρισκόταν στον πάγκο.

Σχετικά με τον Σάκοτα, είναι ο παίκτης που με το περιφερειακό σουτ του μπορεί να ξεκλειδώσει τις αντίπαλες άμυνες, να τραβήξει τον αντίπαλο φόργουορντ μακριά από το καλάθι και να προσφέρει συνθήκες… ανισορροπίας στην αμυντική γραμμή των «πράσινων». Έτσι, λοιπόν, δεν αποκλείεται να δούμε τους τρεις παίκτες να εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια του αγώνα πάρα πολύ συχνά.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X