Η αποστολή της ΑΕΚ στο Αναπτυξιακό τουρνουά

Το πρόγραμμα των ακαδημιών της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

14 αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπήσουν την ομάδα της ΑΕΚ στο πανελλήνιο αναπτυξιακό τουρνουά που διοργανώνει η ΑΕΚ σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α και τον Δήμο Φυλής στο κλειστό της Ζωφριάς, Άνω Λιοσίων, το Σαββάτο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου.

Με 195 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα,που αποτελεί φετινό ρεκόρ για την Αττική, οι μικροί μας αθλητές θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την διάκριση και μια θέση στα μετάλλια των κατηγοριών τους . Αναλυτικά θα λάβουν μέρος οι παρακάτω, ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΤΗΣ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΑΣ,ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΑΚΑΣ,ΚΩΝ/ΝΑ ΠΑΝΤΕΡΗ,ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΙΓΚΑΚΗ,ΦΩΤΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,ΘΑΝΑΣΗΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ,ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΚΑΡΑΜΕΤΟΣ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ,ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΔΕΣΗ,ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΔΕΣΗ,ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΔΕΣΗΣ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 10/12 από τις 9.00 έως τις 18.30 και την Κυριακή 11/12 από τις 9.00 έως τις 17.30 ενώ στις 17.00 θα ξεκινήσουν οι τελικοί όλων των κατηγοριών (παμπαίδες-παγκορασίδες,παίδες-κορασίδες,έφηβοι-νεάνιδες,νέοι άνδρες)
Προπονητής των ακαδημιών μας και αθλητής της ανδρικής ομάδας ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΔΕΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X