Η άμυνα και το... υπερόπλο Ντίξον

Ντίξον έτοιμος να βοηθήσει
Photo Credits: INTIME

Η Ζολνόκι ανήκει στο παρελθόν για την ΑΕΚ, όμως τα… δύσκολα είναι μπροστά. Η συνέχεια έχει ένα άκρως απαιτητικό παιχνίδι προ των πυλών, καθώς οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό (11/12, 21:30) στο κλειστό του ΟΑΚΑ, θέλοντας να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί ως το τέλος.

Στο πλαίσιο αυτό ο Γιούρι Ζντοβτς και οι συνεργάτες του στρέφουν την προσοχή τους σε συγκεκριμένα στοιχεία του παιχνιδιού. Ένα εξ αυτών είναι η άμυνα. Στα τελευταία παιχνίδια οι αμυντικές επιδόσεις της Ένωσης έφεραν προβληματισμό, παρά τις νίκες κόντρα σε Κόροιβο και Ζολνόκι. Οι «κιτρινόμαυροι» δέχτηκαν σταθερά πάνω από 70 πόντους, κάτι το οποίο για παιχνίδια τέτοιας δυσκολίας χρήζει προβληματισμού εντός των τειχών.

Όλα αυτά από τη στιγμή που ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, μιας και οι «πράσινοι» έχουν τους παίκτες να τιμωρούν τα λάθη στην άμυνα.

Παρ’ όλα αυτά, στην ΑΕΚ ποντάρουν σε ένα πολύ σημαντικό στοιχεί. Στο φορμάρισμα του Μάικλ Ντίξον στα τελευταία δύο παιχνίδια. Ο Αμερικανός, τόσο κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα, όσο και απέναντι στην Ζολνόκι ξεκίνησε βασικός και μέτρησε και στα δύο παιχνίδια πάνω από 20 πόντους. Ο Ντίξον είναι το «υπερόπλο» που θα έχει στα χέρια του ο Ζντοβτς σε ένα ακόμα παιχνίδι και όπως είναι φυσικό αυτός αναμένεται να τραβήξει το… κουπί στο επιθετικό κομμάτι, έχοντας -φυσικά- βοήθειες από παίκτες όπως ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο Ντούσαν Σάκοτα και ο Μίλαν Μιλόσεβιτς.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X