«Μαέστρος» υψηλού επιπέδου

Έτσι έφυγε με το «διπλό» από την Ουγγαρία η ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τα παιχνίδια με Κόροιβο και Ζολνόκι εκ πρώτης όψεως και στη θεωρία φαίνονταν πολύ εύκολα για την ΑΕΚ. Η διαφορά δυναμικότητας, αλλά και ποιότητάς ήταν εμφανής δια γυμνού οφθαλμού. Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, όμως, δημιούργησαν «πλήγμα» στην ΑΕΚ. Ή τουλάχιστον, έτσι φάνηκε αρχικά. Γιατί στο παρκέ η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς είχε προσανατολισμό στο παιχνίδι της και σωστή κατεύθυνση. Και σε αυτό ευθύνη φέρει ο Ρόκο Λένι Ούκιτς.

Ο Κροάτης γκαρντ «καθοδήγησε» με μαεστρία το σύνολο, παίρνοντας, στην πλειοψηφία, σωστές αποφάσεις στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας. Κόντρα στη Ζολνόκι έδειξε πως είναι εξίσου αξιόπιστος και στον εκτελεστικό τομέα, παίρνοντας ευθύνη για πολλά σουτ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Άλλωστε, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Βασίλισσας στο δεύτερο -καλό- δεκάλεπτο, στο οποίο ήρθε η ανατροπή σκηνικού. Παράλληλα, η ικανότητά του να «διαβάζει» το παιχνίδι δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, κάνοντας… μάγκες τους συμπαίκτες του σε πολλές περιπτώσεις. Τρανό παράδειγμα η τρομερή ασίστ στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, με τον «Λάρυ» να γράφει το 6-11.

Κάθε μέρα που περνάει ο «Rokopedia».αποδεικνύει πόσο σημαντικός είναι σε κάθε τομέα του παιχνιδιού της ομάδας. Η επίδραση που έχει στα plays της Βασίλισσας είναι τεράστια και πάντα έχει τον τρόπο να οδηγήσει εκ του ασφαλούς τους συμπαίκτες του.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X