Αϊντάρεβιτς: «Δεν έχω λάβει καμία απόφαση, μου αρέσουν οι θερμότερες χώρες»

Αϊντάρεβιτς: «Δεν έχω λάβει καμία απόφαση, μου αρέσουν οι θερμότερες χώρες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα της ΑΕΚ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου είναι ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς. Ο 26χρονος κεντρικός χαφ της Έρεμπρο μιλώντας στη σουηδική Expressen υπογράμμισε πως δεν έχει λάβει καμία απόφαση σχετικά με το μέλλον του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχω λάβει καμία απόφαση ακόμη. Δεν βιάζομαι. Υπάρχουν αρκετές επιλογές, θα πρέπει να ελέγξω τι είναι καλύτερη για μένα. Είμαι σε μια ηλικία που θα πρέπει να πάω σε έναν καλό σύλλογο, που πιστεύει σε μένα, που να ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού μου και που θα μπορώ να ειμαι ο εαυτός μου. Πρέπει επίσης η απόφασή του να στηριχθεί και κοινωνικά και οικονομικά. Έχω την ευκαιρία να κάνω κάτι καλό. Υπάρχει χρόνος. Πρέπει να βρω το καλύτερο για μένα και τους αγαπημένους μου. Θα ενημερώσω φυσικά την οικογένειά μου

Όποια απόφαση πάρω θα περιλαμβάνει και την οικογένειά μου μέσα. Προηγουμένως σκεφτόμουν τον εαυτό μου. Τώρα έχω χτίσει μια οικογένεια», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Έχω πει ότι θέλω να πάρω μεταγραφή αν υπάρχει μόνο κάτι πολύ καλύτερο από την Έρεμπρο. Κάτι πολύ καλύτερο απ’ ότι έχω τώρα, τόσο κοινωνικά όσο και ποδοσφαιρικά», ενώ για το αν έχει βάλει deadline στο πότε θα πάρει την απόφασή του υπογράμμισε: «Στις 31 Ιανουαρίου. Μέχρι τότε μπορώ να αποφασίσω. Μετά τελειώνει η μεταγραφή περίοδος».

Αμέσως μετά ο Σουηδός απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το αν υπήρξε πρόταση από μεγαλύτερο πρωτάθλημα: «Υπήρξε ενδιαφέρον. Δεν κοστίζω πολλά χρήματα γιατί είμαι ελεύθερος. Δεν είμαι μόνο ένας καλός ποδοσφαιριστής, αλλά και ένας χαρακτήρας που πολλοί θέλουν στην ομάδα τους. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, τώρα είναι μόνο εγώ να βρω το σωστό».

Όσο για το αν υπήρχε κάποιο όνειρο του να παίξει σε κάποιο πρωτάθλημα λέει πως «μου αρέσουν οι θερμότερες χώρες, όπου το κλίμα είναι ωραίο. Η Ιταλία, η Ισπανία. Θα δούμε αν αυτό θα συμβεί».

Για να κλείσει απαντώντας για το τι γνωρίζει για το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Υπάρχουν μεγάλες ομάδες εκεί. Η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Τρεις σύλλογοι που παίζουν στην Ευρώπη και προσελκύουν παίκτες. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και ταπεινοί. Η απόφαση αυτή είναι σημαντική για το μέλλον μου. Η απόφασή μου μπορεί να έρθει και πριν τις 31 Ιανουαρίου. Εξαρτάται από το πόσο θα με θέλει πιο πολύ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X